torsdag 5 november 2009

Som ett brev på posten - Like a letter in the mail


Idag kom min vinst - som ett brev på posten ! Och vad glad jag är :) Den är så fin och texten är tänkvärd. Tack snälla Hannis för att du har gjort den ! Och tack snälla Agneta för att jag vann i din tävling :) Den kommer att hitta sin plats väldigt snart, tror jag.

Idag lyckades jag få tag i det jag behöver till min kalligrafikurs i helgen. Nu hoppas jag ju bli så duktig så att jag kan visa er vacker skrift redan i nästa vecka. Något som jag fortfarande behöver (inte till kursen) är ett ganska stort papper som är blått och har vita moln på sig. Har någon sett ett papper som ser ut så ??!

Kramar

My prize come today as a letter in the mail ! And how happy I am :) It's so lovely and the text is something to think about. Thank you Hannis for doing it and thank you Agneta for the prize in your give-away :) I'm sure that it will find it's place soon.

I managed to find the things I need for my calligraphycourse this weekend. I really hope that I will be so good so I can show you nice written words next week. Something I still need (not for the course) is a quite big paper that's blue and have white clouds on it. Have anybody seen a paper like that ??!

Hugs

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kära Anci, så himla kul att just Du vann, jag måste säga att jag är väldigt avundsjuk på Dig. Hannis gör fantastiska & underbara saker, med sina händer & skaparhjärna!!

Upp till bevis nu och visa Dina egna alster!

Agneta

Hemmalycka sa...

Grattis till den fina vinsten. Ska bli spännande att se din nya vackra skrift.
Kram Åsa

Hannis sa...

Vad kul att du tycker om den!!!
Och tack för dina fina ord=))

Du, jag undrar om jag inte har sett något liknande papper på Panduro?
Kolla deras hemsida.

Lycka till nu på kursen!

Kram Hannis

Karna sa...

Nydelig skilt, grattis!

Ha en fin helg!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Gomorgon, o tack för hälsningen!! japp..nu ska jag ge mig av här..även om vädret tar emot lite idag;))

Kul med vinsten..jätte rattis til dig!!
Trevlig Helg Millan ♥

Its a house sa...

Grattis till vinsten! Verkligen tänkvärda ord, bra att bli påmind om ibland! Tack för att du röstar på mig, det värmer gott även om jag inte har en chans mot en jätte som Underbara Clara!

Ha en skön fredag!

Elisabeth - anyhow.se sa...

Grattis Anci!!!
Jag har tyvärr inte sett ett sånt papper, låter snyggt å andar sidan! :)