måndag 2 mars 2009

Ordning och reda
En sak som jag gillar är att se ordning i lådor, korgar eller skåp. Det är lite konstigt eftersom jag är en slarvmaja. Men det är kanske en dröm jag har att ordna upp mina saker (och mitt liv) i olika lådor och med vackra etiketter. Jag är inte riktigt där än, men steg för steg närmar jag mig :) De här lådorna är från Granit som har mycket att välja på.

Jag önskar alla en mysig måndagkväll !


One thing I like to see is order in boxes, baskets and cupboards. That's a little strange because I'm a careless woman. But maybe it's a dream for me to get my things in order (and my life) in different boxes and with beautiful labels. I'm not there yet, but I'm getting closer step by step. These boxes are from the shop Granit and they have many to choose between.

I wish everyone a cosy monday evening !

4 kommentarer:

ηatalie αfonseca sa...

Ordning och reda is with me also!! :))))

Jag skriver om alt i min blog. I dag skreva jag om music. Hur important det är för oss! Hoppas att du förstor mitt svenska. Hehe!

Kram.

Engelska Villan sa...

Jag skulle vilja ordna upp saker och ting vid vår arbetsplats i gästrummet. Där har jag tänkt att "var sak ska ha sin plats" i olika lådor och korgar. Granit står på listan av butiker som ska besökas :) De har mycket fin förvaring!
Kram Anna

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jag skulle gärna köpa på mig ett lager av de där lådorna :) Ordning och reda......

Hemmalycka sa...

På något sätt känns det ju lättare att hålla ordning om man har en massa fina lådor. Var sak på sin plats liksom.
Kram Åsa