lördag 23 oktober 2010

Gun & Paul

Jag föredrar inte stora öppna ytor i hus utan vill ha små rum, skrymslen och vrår. Nu har jag hittat ett annat hus som jag gillar (mycket). Och det är inte det som jag trodde att jag ville ha. Det är Gun Nowaks (Face Stockholm) gästhus i Hudsondalen utanför New York som jag menar. Visst är det läckert och snyggt ?? Jag gillar det vita och bruna i inredningen och att det känns lugnt och enkelt. Bilderna har jag fått låna av den duktiga fotografen Paul Brissman. Tack Paul för att jag får låna dem !

Nu drömmar jag vidare... !
En helgkram till er
Anci

I don't like big open spaces in houses. I want to have small rooms with nooks and crannies. But now I have found a house that I really like. And it's not the one I thought I want to have. It's Gun Nowaks (Face Stockholm) guesthouse in Hudson Valley outside New York I mean. Don't you think it is both nice and cool ? I like the white and brown colors and that it feels calm and simple. I've borrowed the photos from the talented photographer Paul Brissman. Thank you for letting me have them !
Now I will keep on dreaming !

A weekend-hug to you all
Anci
12 kommentarer:

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

ja det var verkligen fint!Så ljust och öppet men ändå ombonat!

Randi sa...

Håller med dig - huset är verkligen läckert.
Kram/Randi

Elisa Day sa...

Otroligt läckert hus, nu kan jag också drömma mig bort! Vilken härlig bild i förra inlägget. Nej har inte fixat till himlen på bilderna den såg ut så där blodröd i kanske 15 minuter. Hoppas du har en bra helg! Kramar

Ölandsvindar sa...

Visst är det vackert. Jag tittar ofta på de där engelska husprogrammen som går på flera kanaler och det är alltid så mysigt med gamla friliggande takbjälkar. Men ...jag som ändå inte lider av städmani, kan inte låta bli att tänka på vilka dammsamlare de är och hur svårt det måste vara att hålla dem rena.
Kram till dig
Kerstin

johanna sa...

Så snyggt!!!! Drömhus.... Ha en skön söndag!
kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Snyggt!

Ha en fin söndag!

Kram från Eva

Hemmalycka sa...

Hej Anci! Jättevackert hus, där skulle jag gärna bo :). Hoppas du får en bra vecka. Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh ja vilket härligt ställe! Precis sådär underbart man skulle vilja ha det själv hemma. Tack för att du lät oss njuta lite av hennes hem :)

Kram Jenny

Sjabbig men chic sa...

Ja, helt underbart! Öppet och ljust men mysigt!
Vet du att du är ju bara för gullig.

Kramis Lisa

Agneta sa...

Det ser ut precis som hemma hos mig...... inte riktigt så klart, men lite faktiskt, Till och med husets utsida påminner om mitt. Fan så snyggt kära A!

Agneta

Charlotta Ward sa...

Yes I love this barn conversion too! Such a fantastic home, and contrary to you, I love open spaces and airy dynamic rooms. This is heaven for me! :)

Tack for ditt besok pa min blogg idag. Forlat att jag skriver pa Engelska (ovan) men som du ser har jag inga 'Svenska vokaler' pa min Australiska keyboard.. :)

Kram fran Sydney!
x Charlotta

Greet sa...

Beautiful this house!!
xx
Greet