torsdag 12 januari 2012

Tävling ! - Competition !Nu är det dags för en tävling igen, tycker jag. Det som ni kan vinna är en fin bok som heter Patina Style av Brooke & Steve Giannetti. Den är vacker och inspirerande. Om ni vill vinna den, då ska ni inspirera mig ! Ge förslag på vad jag kan göra (måla bord, sy kuddar, virka tofsar...) Ge mig inspiration och tipsa om roliga idéer. Det förslag som jag gillar mest får boken på posten snart ! Ni får en vecka på er att kommentera i det här inlägget. Lycka till !!

Fast en idé har jag kommit på alldeles själv :) Ni ska få se om det blir bra.

Kramar
Anci

I think it's time for a competition again. The thing you can win is a marvellous book, Patina Style. It's written by Brooke & Steve Giannetti. The book is both beautiful and gives a lot of inspiration. If you want to win it, then you have to inspire me ! Give ideas about what I can do (paint a table, sew cushions, make tassels...). Leave suggestions and tips. The one I like the best will have the book send by post soon ! You have a week to comment in this post. Good luck !!

But I have one idea myself :) If it turns out ok, then I might show you.

XO
Anci

11 kommentarer:

Tina sa...

Ja du, nu måste jag ju tänka till...
Kanske en tavla eller ett collage av det du gillar bäst?

KRAM

Tina sa...

Nä, nu vet jag!
Ta och tänk efter vad DU helst av allt vill göra och gör just det!
Det kommer att bli bra..

KRAM

Splendid Willow sa...

Hej i stugan,

Jag har redan Brookes bok! Den är chockfylld med vackra bilder!

Så du behöver inte lägga mitt namn i hatten. Jag ville bara kila förbi och se "what you are up to!".

Njut av helgen,

Mon

♥ cloudberrie ♥ sa...

Jadu nu blev jag helt ställd... kanske någon sorts återbruk. Använd det du har där hemma och gör om till något nytt... öööö... nä, jag är för morgontrött för att komma på något bra.

KRAM från Eva

Atlantspaning sa...

Hej, hej!

Kan tänka mig något somrigt, något gotländskt, något med lent havsslipat grått litet trästycke, några fina stenar med inbäddade havsfilurer.
Kramar från Anne-Marie

Anonym sa...

´Hej´
När vi var nygifta köpte vi en lägenhet i ett nybyggt hus. Vardagsrummet (stort) var rektangulärt och från dörren i kortsidan kunde man i fonden se ett stort fönster och en balkongdörr.
Hur skulle Du vilja möblera ett sådant rum?
/Petter/

Anonym sa...

Ja´Nu vände jag på steken så Du får fundera lite.
/Petter/

my white mess sa...

Inspirera mera! Jag gillar recycling, använda gamla burkar, gamla syltburkar och annat. Måla konservburkar, klä med snygga papper. Använd som pennställ. Gammalt glas snor du runt ståltråd så får den en ljuslykta. Jag har precis klätt in vår slitna köksdörr med en massa recept. Sovrumsdörren har blivit klädd med en massa vackra papper i blå nyanser. Ja listan kan göras lång. Av en vän har jag fått ytterligare en kabelvinda. Den skall läggas ner och fyllas med jord när sommaren kommer och i den skall jag odla jordgubbar, som kan klänga ner på sidorna. Hoppas på att visa det på min blogg när jag är klar.
Förresten boken ser väldigt fin ut.
Önskar dig en fin kväll och välkommen till min blogg, om du vill.
Kram Malin

Hannis sa...

Nu kanske jag är sent ute men ändå=))

Gör en inspirationsvägg, spika upp en massa ramar fylld med inspirationsbilder och inspirationsfärger. Det sätter fart på inspirationen!

Klä in papplådor(skokartonger, gamla chokladaskar mm) i tyg /gamla handdukar som du kanske har ligger i något skåp och låt stå som ett fint arrangemang.

Ta konservburkar, picka ett mönster med spik och spraya sen med favoritfärgen(blir nya ljusstakar)

Ta in en gren som du kan använda till att hänga vackra smycken, minnen och annat på.

Nu kommer jag inte på något mer på morgonen=))
Kram Hannis

Elisa Day sa...

Glömde bort att kommentera för jag kom inte på något första gången. :) Men göra om ett gammalt fönster till en fotoram Kram

Johanna Stålros sa...

Hej vännen, har helt missat din fina tävling- jag som älskar böcker!!! Finns ju så mycket kul man kan hitta på;) Just nu har jag fastnat för papperslera- kan göra så mycket av det, köp på panduro. Leran torkar i rumsvärme, och går att hitta på en massa kul med den. Tex kan man göra små söta dukningspynt, genom att kavla ut den tryck med en snygg stämpel mot den och gör ett litet hål och låt torka- sen när den torkat så trär du en tråd igenom hålet och knyt runt gästernas servetter- eller glasen.
Du kan även göra små ljuskoppar/ skålar av den genom att tex kavla ut den och lägga på en liten virkad/ el spetsduk och tryck den emot leran så att den får ett vackert mönster, och forma sedan leran till en skål genom att använda en skål därhemma som du trycker den emot och låt torka- sätt i ett värmeljus när den torkat- tada jättesnyggt!
Just nu håller jag på med en mobil på jobbet, jag har använt mig av flera olika formar i plast som jag trycker i leran i för att få diverse hjärtans former och sen när de torkat så målar jag dem och fäster dem i en fiskelina med lite pärlor, dessa ska sen hängas i ett fönster- kommer att bli toppen- kom igen testa nu- sååå kul;)
Lycka till
KRAM