söndag 20 oktober 2013

Min egen påse -My own bag

Det går att få inspiration på bussen ibland. Jag fick ett tips av en kreativ granne när jag hade med mig en påse (av kraftigt papper). Den började bli lite trasig och hon föreslog att jag skulle klistra på bilder. Jag gillade verkligen idén och nu är påsen klar !

Jag vet inte vad det är med mig och tiden. Det finns visst aldrig tid för att blogga längre. Men jag tittar gärna på era bloggar :)

Kramar
AnciSometimes you can get inspiration on a bus. I got an idea from a creative neighbor when I had a bag of paper (hard paper) with me. It was a bit broken and she suggested that I could put pictures on the bag. I really liked the idea and now it´s ready !

I don't know what it is about me and time nowadays. I haven't got the time to blog anymore. But I like to see your blogs :)

XO
Anci4 kommentarer:

Hannis sa...

Men det där blev ju jättebra!!
Snacka om egen design=))

Kram och fin vecka/Hannis

Ölandsvindar sa...

Ibland blir man glad när något är så utnött att det äntligen går att kasta med gott samvete. Men vissa saker vill man bevara in i det sista, man lappar, lagar, klistrar, syr,häftar, tvättar i det oändliga.Fint med påsen som nu funkar ett tag till.
Kram /Kerstin

Bodil Brink Morse sa...

Vilken bra ide och det blev ju jättebra.
Man hinner inte alltid blogga och det får ju inte bli ett tvång för då är det ju inte kul.
Kram Bodil.

Anonym sa...

Så fint det blev och så väldigt tydligt en design av dig.
Kram Anne-Marie