tisdag 10 februari 2009

Bra bok !


Jag tror att jag alltid har varit intresserad av hus. Och helst gamla hus. Inredning har också funnits med länge, på olika sätt. När jag var liten så möblerade jag ofta om i mitt rum. Det var kul :) En av de böcker som har fått mig ännu mer intresserad och också fått mig att drömma om att kanske en dag få arbeta med något som har med inredning att göra är "Shabby Chic Home" av Rachel Ashwell. I den inspirerande boken finns många fina bilder och man kan också läsa om hur hon har gjort huset till sitt, med egna idéer. Jag rekommenderar den !

I think that I've always has been interested in houses. And most of all, old houses. Decoration has also been an interest for me for a very long time. When I was a child, I used to redecorate my room many, many times. That was fun !! One of the books that got me really interested and also dreaming about that maybe one day working with houses and all the things inside it is "The Shabby Chic Home" by Rachel Ashwell. In the book, which gives lots of inspiration, you can find many lovely pictures that show you how she have done the house her own with many good ideas. I recommend it !

2 kommentarer:

Elisa Day sa...

Låter som en inspirerande bok! Jag är hopplös på att samla på mig inredningsbilder. Vet hur jag vill ha det, men har dåligt med pengar. Så man får ta det lite i taget.

Velvet and Linen sa...

This is a great book, Anci.
I got a lot of ideas from Rachel Ashwell when I built my home.

xo
Brooke