fredag 6 februari 2009

Vårtecken ?!


Min orkidé har fått knoppar !! Jag kan ju på en gång erkänna att några gröna fingrar har jag inte. Jag älskar blommor, men jag kan inte sköta dem så bra. Därför är det så roligt att se att det faktiskt finns blommor som klarar sig trots min behandling.
Ett vårtecken på sitt sätt !

Ha en skön helg !


My orchid has now buds !!! I can right now admit that I don't have green fingers (not good with flowers, if you don't have that expression in english). I love flowers, but I don't treat them well. That's why it's so gratifying to see that there is flowers which can manage my treatment.
A sign of spring in it's own way !

Have a nice weekend !

3 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Hej Anci!
Kul att du tittade in hos mig.
Orkideer är väldigt tåliga och tacksamma eftersom de inte vill ha så mycket vatten :). Dessutom är de ju så snygga. Pratade med min pappa och han skulle lämna din bloggadress imorgon, men du hann före, jättekul tycker jag.
Lägger till dig i min blogglista.
Titta gärna in igen och hälsa maken.
Kram Åsa

Engelska Villan sa...

Hej Anci!
Vad förvånad jag blev när jag först såg kommentaren!! Men sen fattade jag hur det måste ha gått till... Middagen igår kanske... :) Vad kul att du hittat till mig. Då ses vi här i bloggvärlden i alla fall, eftersom vi är dåliga på att få till det annars :)
Hälsa S och J!! Ha en skön helg.
Kram Anna

Velvet and Linen sa...

I am impressed, Anci.
I have never been able to get an orchid to bloom again.
Have a wonderful weekend.

xo
Brooke