torsdag 3 september 2009

Mer lycka - More happiness


Hej !
Idag har det varit en intensiv dag på mitt arbete. Och i går kväll hade jag mycket trevligt med mina kollegor, vi spelade boule och satt ute och åt :o
Jag tycker att det finns många stora och små lyckor att vara glad för och tacksam över. En sak för mig idag var att nya Lantliv har kommit !! Jag har inte hunnit titta i den än. Jag suger lite på karamellen.
Tänk att det redan är fredag i morgon, igen. Den här helgen ska jag inte göra något, så får vi se vad som händer då (min plan är att lura mig själv att vara lite kreativ, hysch säg inget till mig =)
Tack och kramar till alla mysiga bloggerskor och bloggare !
Hi,
It has been an intensive day for me at work today. And I had a really nice evening with my colleagues last night, we played boule and sat outside and ate dinner :o
I believe that there are many big and small happies to be glad about and grateful for. One thing for me today was that I received the new number of Lantliv (a beautiful magazine with lots of lovely homes). I haven't looked in it yet. I will enjoy it later.
Can you believe that's Friday tomorrow, again. I will do nothing this weekend and then we will see what happens (my plan is to fool myself to be more creative, hush don't mention it to me =) Thanks and hugs to all wonderful bloggers !

10 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hillo där! boulade faktsikt förra torsdagen med jobbar mates, var ni på surbrunnsgatan!?
mmm prenumererar inte längre på lantliv...fast jag köper den ju ändå, hihi!jag har frågat nina om systrars söta, det är heeeeeeeelt ok, ska vi sätta en söndag kanske i okt? kramkram lotten

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallå i höstrusket!!
Hur står det till? Låter som en skön helg i antagande! Här är fullt upp...önskar jag hade lite tid för pyssel!


~~Höstkramar ♥ Mamma Millan~~

It's a house sa...

Ja en stund för sig själv uppkrupen i mysfåtöljen med en kopp te och lantliv det är inte dumt!

Richie's 2ts Inspires sa...

Kul att Ni hade tid att vara tillsammans. En avspark är en bra början av hösten stressiga dagar. Var Ni i Boule Bar här i stan?

Kul vad? Jag och en kollega var guld medaljong vinnare förra årets avspark. Jag blev häpen att jag kan kasta klotten som väger som jag är §:-)

Ha det skön nu i helgen och ha en latar dag.

//R

Katta sa...

Visst finns det små och stora lyckor i ens liv bara man ser efter. det gäller att ta tillvara på de lyckliga stunderna bara, ha en bra helg kram Katta

me and alice sa...

Hej Anci!
Åh det där numret var jättebra tycker jag... Har precis bläddrat igenom den lite grann... Spar den lite till kaffemuggen i morgon bitti!!
Kram Susanne

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej Anci,
jag gör också sådär, sparar lite på tidningskaramellerna :-)

Ha det så mysigt i helgen!
Kram
Susanne

Sjabbig men chic sa...

Jag tycker också att det är lätt att glädja sig åt "småsaker". Ibland brukar jag tänka att det är kanske därför som jag betraktar mig själv som lycklig. Det behövs inte så mycket egentligen. Små, små grejor även såna som är häpnadsväckande eller som gör mig arg kan jag leva på en hel dag och vips så är livet ett äventyr. Men ibland surnar jag till och tänker: Men ta mig till London, Paris, New York, en strand i Västindien!

Hoppas att du har en jätteskön helg
Kram Lisa

Lina sa...

ja, det har du helt rätt i! :-) Ibland när man inte ska göra något är man som mest kreativ! ;-)

många kramar!

Lilla Blanka sa...

Hej Anci!

Mysigt att bläddra i ett rykande färskt nummer av Lantliv!På måndag kommer ett nytt nummer av Vackre Hjem och sedan Jeanne Dárc magasinet.. det är så rogivande att sätta sig med e bra tidning...

Hoppas helgen är lugn och skön, och att du samtidigt varit lite kreativ :)

Kram
Mia