lördag 3 oktober 2009

Möjligheter - Possibilities


I dag är jag lite fundersam och symbolisk... En dörr är för mig en symbol för en förändring. Du går från ett rum till ett annat, men kanske också från en värld till en annan... i alla fall i tankarna. Vilka möjligheter har jag i mitt liv ? Vilka rum kan jag gå in i ???

Nu till något helt annat. Jag tycker så mycket om 1700-talsstilen. De ljusa färgerna och de vackra, enkla möblerna. Jag vill lära mig mer ! Kan någon ge mig tips på en bra bok om gustaviansk inredning ?

Tack för era gulliga kommentarer ! De gör verkligen min dag mer underbar :)

Ha en skön helg med mycket mys


Today I'm a little thoughtful and symbolic... A door is for me a symbol of a change. You walk from a room into another, but also from a world into another.... maybe just in your thoughts. What are the possibilities I have in my life ?? Which are the rooms I can enter ??

And now, something different. I like the swedish, Gustavian style so much. The soft colors and the beautiful, simple furnitures. I want to learn more about it ! Can someone give me a tip of a good book about it ?

Thanks for your lovely comments ! They really make my day more wonderful :)

Have a cosy and wonderful weekend

7 kommentarer:

Katta sa...

Tog och kollade mina böcker om jag hade nån om gustaviansk stil men hade ingen bara såna med inslag om gustavianskt. Om du inte hittar på bokaffärer kanske det kan finnas i tex slottsbutiken eller livrustkammaren de brukar ju ha böcker. Funderar också på vad jag har för möjligheter i mitt liv, vill ha vissa förändringar nu man kommer ju till vissa punkter i livet när man känner att det är dax med nåt nytt kan kännas både skönt och jobbigt men jag vet att det alltid löser sig.Ha en bra helg, kram Katta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!!
Just s är det för oss just nu..en ny dörr har öppnats...om det är bra eller dåligt vet jag inte än..men man tar alla chanser man får...Det innebär något nytt, vilket kommer att innefatta en stor förändring för oss...därför vi fira igår!!Nu hoppas jag bara att det blir bra med;)))

Kram ♥

Elisa Day sa...

Funderar också mycket på sånt. Vilken dörr ska jag öppna och vad ska man förändra. Vet tyvärr ingen bok som handlar om det. Ska kolla om jag ser på nätet. Kram

sinnlighet sa...

Åhhhh vilken dejlig filosofisk tankekedja Du presenterar idag Anci! Tack för alla Dina mejl och inlägg, jag har verkligen inte glömt Dig, men men men... verkligheten är tuff ibland!!

Gillar Din blogg jättemycket!!

Agneta

Elisabeth - anyhow.se sa...

Så har jag en liten passion för just dörrar - kan det vara den supernyfikenheten jag har inbyggd i mig?!

Sköt om dig!!!

johanna sa...

Hej
Tuyvärr kan jag inte tipsa om nån bok , men springer jag på nån så säger jag till!
Visst är det spännande med dörrar...Ha en riktigt skön söndag
kraaaam

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ja visst är det så, en dörr öppnas och en annan stängs. Som livet. Dörrar är dessutom vackra och inspirerade att kika på.

Kram från Eva