fredag 12 mars 2010

Helg ! - Weekend !Nu är det fredag och nästan vår. Jag vill bara titta förbi och önska er alla en fantastisk helg. Bilden är lånad från Lexington och i den bilden skulle jag gärna tillbringa en del av min dag :)

Stor kram till er
Anci


It's Friday and almost Spring. I just wanna drop by and wish you all a fantastic weekend. The picture is borrowed from Lexington and I can really stay in the picture for a while.

A big hug to you
Anci

8 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Ja där hade man gärna tillbringat en dag=) Ha en riktigt skön helg!! (Ja bilden är från vårt matrum)
kraaaam

sinnlighet sa...

Oj vad det hade hänt mycket här inne, på bara några dagar.... Du har fått vårfnatt hjärtat!

LOL

Agneta

gamla skolan sa...

Lexington har fina saker ! Har du hittat en plats för provdockan än ? Önskar dig en mysig helg ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

Sjabbig men chic sa...

Och den där kudden är helt ljuvligt snygg!

Kram Lisa

Lilla huset på prärien sa...

ja jag håller med dig. vilken underbar bild och den där kudden kunde gärna få flytta hem till mig :)

kram jenny

myletterstoemily sa...

hi anci!

sometimes i just throw a big
sheet over a chair for a new
look, too!

great pillow.

stor kram till er!
lea

It's a house sa...

Menar du hur stor del vi har gjort själva eller hur mycket som återstår att göra? Vi har gjort all design och allt arbete själva det enda vi har lejt bort är inkopplingen av bergvärmen och den sista anslutningen av elen. Jag skulle tro att vi är ungefär halvvägs igenom projektet nu. Tomten ska schaktas om och planteras om, marksten ska läggas, rabatter ska anläggas, garaget ska inredas, växthus, lekstuga och bastuhus ska byggas, en kortsida på huset är fortfarande orörd och på de andra tre återstår en del pyssel, sen ska övervåningen göras klar... Ja det återstår en del jobb =)

Kram

Katta sa...

Hallå där Ankan! Kom att tänka på din blogg när jag såg en restaurang som hette the lighthouse på barbados :) Visst är våren här nu, så här brukar våren i norrland normalt vara lite slakig snö och skinande sol sen kommer blommorna. Jag gillar den kartkudden där på bilden.Kram Katta