söndag 11 april 2010

Äntligen ! - At last !


Nu är jag klar med en sak ! Det ska ni få se i nästa inlägg. Det känns så skönt att faktiskt bli färdig. Jag har en förmåga att ha fler idéer än gjorda saker, vilket i och för sig inte är så dumt :)

Ibland önskar jag att jag kunde ta min sjömanssäck (om jag hade någon) och bara åka iväg på ett fartyg ut i stora världen. Bara för att få se nya länder, andra människor och fantastiska saker. Ni har nog rätt om ni tänker att jag behöver semester, känner mig så rastlös.

Det jag ska göra idag är att sätta mig ner och försöka planera sommaren, så gott det går :)

Ha en underbar söndag, mina kära vänner

Kram
Anci

I've done something ! I will show you what in my next post. It feels so good to have done one thing. I think that I have more ideas then finished things (but that's actually good !).

Sometimes , I wish that I could take my sailor sack (if I had one) and just go out in the world on a big ship. To see new countries, other people and fantastic things. If you think that I need a vacation, you're probably right. I feel so restless nowadays.

What I will do today is to sit down and try to plan my summervacation.

Have a wonderful sunday, my dear friends
XO
Anci13 kommentarer:

sinnlighet sa...

Vilken skön & förförisk ögonpärla Du bjuder på idag, min kära Nalle-Puh vän! Du är underbar med alla Dina projekt.... Vet Du, jag har en veckas semester nu, alltså en lucka mellan två arbeten (börjar på min nya arbetsplats nästa måndag och jag är sååååå glad), och jag har tiotusen projekt, och är fullt nöjd med om jag ror ett av dem i land.. Apropå Din seglats..

Lots of love vännen

Agneta

Randi sa...

Men Anci, visst är det helt underbart att ha många idéer och bollar i luften. Så trist livet annars skulle bli. Visst börjar man längta efter frihet och nya världar när våren ger sig till känna. Det ligger liksom i luften. Önskar dig en riktigt skön söndag!
Kram Randi

Katta sa...

Snygg bild. Förstår du vill resa vem vill inte det, ja det finns säkert de som inte vill men jag gillar att resa och se mig om när man reser så bara är man vilket kan vara svårt i vardagen. ha en bra söndag, kram Katta

Greet sa...

Dear Anci,
Thank you so much for your nice comment on my post!
And if your ship sales to Belgium,... please let me know!
xx
Greet

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ja att resa är härligt och allra bäst tycker jag det är att komma hem och uppskatta sin vardag igen.

Du skrev att din pappa kommer från närheten, nu blir jag ju nyfiken- var? Jag är själv därifrån...

Söndagskram från Eva

Zebbes mamma sa...

Hej och tack så mycket för din fina kommentar inne hos mej och Zebbe. Vi håller också tummarna för att det ordnar sej tillslut...

Zebbe hälsar tillbaka - Tack så mycket :)

Kram från Mia, Zebbes mamma

Elisa Day sa...

Hej Anki. Jag känner igen mig, vill också packa min väska och åka iväg på ett fartyg ute i den stora världen. Kram

Annaleena sa...

Kikar in här för första gången, så fin blogg du har,

hihi, jag känner igen mig till hundra i din beskrivning:)
Det går inte att ändra på...
Allt gott!
kram Annaleena

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anci!

Ja, visst är det en skän känsla att man är klar med något. Nu blir jag nyfiken på vad det är som du har gjort =) Får kika in i morron igen...

Kram & Natti
Mia

~mormorshem~ sa...

En sån härlig blogg jag fann här då!
Jag återvänder, alldeles snart igen, för jag vill läsa mer :-)

Karna sa...

Kjekt å planlegge sommeren, håper på knall vær i år også...da vil jeg aller helst være hjemme jeg...ha ha...bare noen lag weekender i noen nye storbyer...HA en fin vår uke du også!

Systrars söta sa...

Hej Anci, känner precis som du skulle så gärna vilja ta kappsäcken och dra iväg ett tag för att få lite perspektiv....men jag får snällt vänta...:-)) Inge konstigt 11-16 både lördag och söndag och du är vaaarmt välkommen!!//kat

Anonym sa...

Vad coolt att din pappa kommer från "nästgårds" ;) Jag kommer ursprungligen från Dorotea, gick gymnasiet i Vilhelmina och har kört förbi Laxbäcken måååånga gånger.

KRAM från Eva cloudberrie