tisdag 13 april 2010

Något på min lista - Something on my list


Får jag visa att en sak på min långa Att göra-lista är klar ?! Det är en kudde som jag har sytt och broderat på. Jag tror att en del av inspirationen kommer från de franska mjölsäckskuddarna jag har sett. Min är inte alls som de förstås, men bokstäver är det ju i alla fall :)
Nu behöver jag kraft och mod (och kanske lite pep-talk ?) för nu ska jag göra mitt tavelskåp. Jag vet inte om ni fortfarande vet vad jag menar.... Så fort jag är klar så kan jag visa !

I dag vill jag också tacka Monika http://splendidwillow.com/, som har en inspirerande och jättefin blogg som jag gillar så mycket. Jag har fått en award av henne och det gör att jag ler STORT av glädje :D

Puss & Kram
Anci


May I show you that one thing on my long list of projects is done ?! It's a cushion that I has sewed and embroidered on. I think that some of the inspiration to it is from the french flour-sacks that I've seen. It's not like them, but it's still some letters on it :)
I need energy and courage now (and maybe some pep-talk ?), because it's time to do my little cupboard with a picture as the door. I don't know if you still remember.... As soon I'm ready, I will show you !

I also want to thank Monika http://splendidwillow.com/ . She have a gorgeous and inspiring blog, that I like so much. I've got an award from her and that makes me smile SO big :D

XO
Anci

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, Anci vilken fin kudde!

Tror jag vet hur ditt tavelskåp kommer att se ut. I alla fall motivet på tavlan. Ska bli spännande att få se resultatet!
Kramar från Ampan

Hannis sa...

Men du!
Vad duktig du är!
Och den ser alldeles perfekt ut i mina ögon just för att den är home made med tanke och känsla!

Ska bli kul att se ditt tavelskåp.
Lycka till, heja,heja=))

Kramen Hannis

sinnlighet sa...

Din kudde är en pärla precis som den är, wooow!

Agneta

Elisabeth - anyhow.se sa...

Va fint du fått till det - snyggt jobbat, kudden är toppfin!!!

Katta sa...

Vilken fin kudde! Broderi är ju dessutom jätteroligt att knåpa med. låter spännande med tavelskåpet. Ha en bra dag, kram Katta

Ölandsvindar sa...

Vacker kudde! Det är så fräscht med grått och vitt! Ha en riktigt skön helg!
Kram
Kerstin