torsdag 6 maj 2010

Tid - Time


Ibland kan jag undra om vi går mot en vilsam och lugn tid (tänk sommar här) eller om det blir den intensivaste tiden på året. Tänk så mycket som ska hinnas med, allt man vill göra och se och alla som man vill träffa under ledigheten.
Jag tycker att det skulle vara helt underbart att få vara ledig några dagar och bara göra det som jag vill. Inte alla måsten och sånt man tycker att man behöver göra. Jag vill att min sommar kommer att innehålla både resor och lata dagar !

Har ni märkt att jag inte lever i nuet just nu ?? Jag hoppas på att bli mer kreativ snart, men den här veckan har jag funderarmössan på mig.

Era kommentarer gör mig så glad !!

En hälsning från en vårpigg AnciI wonder sometimes if we are going towards a relaxing and calm time (think summer) or if it will be the most intensive period of the year. Think about how much there is that should be done, everything you want to see and do and everyone that you want to meet during your holidays.
I think that it would be so wonderful to be free for a couple of days and just do what I want to do. Not all the things I must do. I hope that my summer will have both travels and lazy days in it.

Have you noticed that I'm not living in the present time ? I will hopefully be more creative soon, but I have my thinking-hat on me this week.

Your comments makes me very happy !!

A greeting from a springspirited Anci
11 kommentarer:

Elisa Day sa...

Du har så rätt. Man ska göra som man själv känner är rätt. Sommaren är mycket "måsten" men man får försöka strunta i dom och göra som man själv känner gör en glad och ger energi. Kram

lottens vita och gröna sa...

härligt anci, må väl med funderarmössan, själv bär jag betongkeps! varmkram lotten

myletterstoemily sa...

dear anci,

i pray that you have a wonderfully
refreshing summer with lots of
adventure and inspiration.

blessings,
lea

Hannis sa...

Tror det blir så just för att människor vaknar till liv när det blir vår.
Då ska det grejas och träffas och fixas=))
Själv är jag en sån som i bland tar en ledig dag gärna i hop med en helg och gör precis det jag för stunden känner för.
Det är så skönt!

Ha en bra helg du goa/
Kram Hannis

Splendid Willow sa...

Här kommer en kommentar: De är så lätt att bara ramla på utan att stanna upp och tänka. När jag känner att hjärnan behöver luftas så går jag på långa promenader för mig själv (och jag är annars en väldigt social prick!) och bara låter allt komma.

Jag har en bra timmes-slinga, där jag går och muttrar halva vägen och tar ut allt som inte är positivt. Och så kommer jag till en viss stolpe, där jag vänder. Och på vägen tillbaka så lovar jag mig bara att tänka gott. Några av mina bästa ideer härstammar från dessa promenader.

So take time to think, my friend. It pays off!

ox, Mon

Ölandsvindar sa...

Eftersom sommaren har tagit en paus just nu slipper vi "sommarstressen" och kan göra vad vi vill. Syster och svåger är på besök så det blir nog en utflykt per bil. Dagen avslutas med lax och vitt vin.
Kram
Kerstin

Karna sa...

Enig...vi må ta oss tid til bare å nyte også.....ha en fin helg!

Katta sa...

Visst brukar det vara många måsten och krav när sommaren kommer och många som rycker och drar i en och undrar vad ska ni göra och var och när osv.Brukar känna mig jättestressad den här tiden på året pga det men i år känner jag mig ovanligt lugn vilket är jätteskönt. Kram Katta

♥ cloudberrie ♥ sa...

Helt rätt!

Vad söt kaffekopp du har, är det en "Maj" kopp?

Kram

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anci!

Märker du att jag kan kommentera..jippie.. Anders hade sin jobbdator med sig hem så jag snodde åt mig liite tid!

Vilket bra inlägg.. du har så rätt... tror jag oxå har en funderamössa på den här veckan

Stor kram
A-C

sinnlighet sa...

Du är alltid välkommen till mig på Österlen Anci!

Agneta