söndag 19 september 2010

Suck - Sigh


Varför finns det dagar när jag är så lat, omotiverad och helt okreativ ? Varför kan jag inte alltid vara på topp, göra massor av saker och dessutom vara trevlig ?? Ni får förstås se något som jag borde göra, men inte gör !!


....../Anci


Why are there days when I'm just so lazy, unjustified and completely uncreative ? Why can't I always be on top, do lots of things and be nice ? And of course, I'll show you something I should be doing but don't do !!


..../Anci

6 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Oroa dig inte. Det är just i de där göraingenting-stunderna som idéerna ploppar upp.Unna dig en helg utan att göra någonting. Det är lite lyx det också!
Kram
Kerstin

Sunnanvind sa...

Hej!

Vilken mysig blogg du har, hittade hit via Jenny/Hemma på Kråkered.

Jag är likadan, vissa dagar har jag hur mycket energi som helst och vissa dagar orkar jag ingenting... Men det är nog meningen att det ska vara så, annars hade man aldrig kunnat vila.

Ha det bra! /Carina

Agneta sa...

Men Anci, Du har ju lovat att sänka DUKTIG-RIBBAN, och bara va'. Kolla in grannlåten på min sida i stället och njut av testosteron-stinna herrar. A

Fröken Fräken sa...

Jag tror att det är under de dagarna som man samlar kraft och idéer till de dagar då man är kreativ. Här har jag städat halva helgen, vilket inte känns pyssligt alls..

Hannis sa...

Äsch, om vi alltid var på topp skulle ju det roliga försvinna till slut.
Ibland behöver man bara släppa allt.
Jag är själv inne i en period där jag inte är på topp men snart smäller det nog till igen=))

Hoppas att du får en mysig dag/
Kram Hannis

Sjabbig men chic sa...

Men det fattar du ju att de stunderna och dagarna måste finnas. Annars skulle jag nog bli lite orolig. Du vet om man är på g hela tiden då är man nog diagnostiserad manisk;) Man ska njuta lite av tomheten i skallen då och då.

Kram Lisa