söndag 28 november 2010

Böcker - Books


Nu behöver jag hjälp ! Jag vet inte vilken bok jag ska läsa. Det står böcker i min bokhylla, men ingen känns rätt just nu. Har ni några förslag på bra böcker ? Jag vet inte om jag ska skriva vad jag helst läser... Nej, jag tror att ni ska få föreslå fritt. Jag hoppas på många rekommendationer på läsvärda böcker !

Ta nu en god bok och sätt er och läs en stund på ett mysigt ställe !

Tack & hej
Anci

I need some help ! I don't know which book I shall read. I have books in my bookshelf, but none of them seems to be the one for me right now. Do you have any suggetions of a good book ? I don't know if I should tell you what kind of books I prefer... No, I think that you can choose freely. I'm hoping for lots of recommendations !

Now, pick up a good book and sit somewhere where it's nice and cosy !

Thanks and bye
Anci

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anci!
Jag tjuvtittade i din bokhylla och tror du har en favoritförfattare där.
Paulo Coelho - Alkemisten förstås och Djävulen och fröken Prym eller Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät!
Visst är det en underbar tid nu på hösten att "boa" in sig i soffhörnet med en bok.
Varma kramar från Ampan

Torparfrun sa...

Hej Anci!

Såg din kommentar hos mig :)
Nej du är inte knäpp! I vänster marginalen på min blogg så finns en bit ner på sidan alla kategorier/etiketter ( du vet kök, husdjur,resor etc) där finns det en som heter REA klickar du på den så kommer alla rea inläggen upp.

Kram Tessan

Sjabbig men chic sa...

Du ska absolut läsa Johan Theorins böcker!!!

Ha det finast!
Kramis Lisa

Hannis sa...

Jag kastar mig hej vilt mellan gamla och nya böcker just nu.
Som en repris läser jag Mila 18 som handlar om förintelsen.
En bok jag läste som tonåring och nu läser igen.

Vet inte riktigt vad du gillar men ett tips är Svärdet och Spiran av Follet.
En roman om medeltiden.
Kanonbra är den=))

Kram Hannis

johanna sa...

Heej
jo det är tillåtet året runt=))) Ja jag är oxå på jakt efter en bra bo! Jag får smyga in till dig o kolla alla förslag..
kraaam

Kerry sa...

Hi Anci. Have you read the Girl with the Dragon Tattoo books. Or I really loved The Book Thief. Or the Namesake by Jhumpa Lahiri. Hope this helps a bit :)

Loppe sa...

Hej kære Anci
jeg ved ikke hvad bogen hedder på svensk - måske det samme som på dansk - men jeg kan anbefale en bog der er noget af en oplevelse... måske HAR du allerede læst den.... "Parfumen - historien om en morder" www.saxo.com/dk/item/patrick-suskind-parfumen-haeftet.aspxrtkt

Jeg håber det går bedre og bedre for din søn.

De bedste ønsker og kram
loppe

Ingeborg sa...

Hei!
Hvis du vil lese en bok som du ikke klarer å legge fra deg, vil jeg anbefale deg å lese en bok som heter "Saras nøkkel" ("Sarahs key"). Jeg syns den var kjempe fin!

Anonym sa...

Säger bara:
Samuel Sökaren
av Upton Sinclair.
En prosa som helt faller i min smak.
Läs och tänk sen en stund.
Trots titeln är det inget religiöst innehåll utan bara en underbar historia

Anonym sa...

Petter skrev om Samuel

gamla skolan sa...

Åh ! Just nu är jag inte någon större bokläsare , tycker jag är så trött om kvällarna . Jag som älskar att läsa . Tyvärr kan jag inte rekommendera något - Men jag önskar dig en mysig helg ! Kramar Susanne ♥

Randi sa...

Anci, sorry...jag kan inte tipsa dig. Jag har själv en massa böcker som jag ännu inte hunnit att läsa. Köper och önskar mig alldeles för många. Just nu läser jag "Kärleken till Frank" av Nancy Horan. Det är en dokumentärroman om bl.a. Frank Lloyd Wrights liv.
Önskar dig en skön helg!
Kram Randi

Malin sa...

Läsvärda böcker:

Attraktionslagen och Jerry och Esther Hicks. Eller Happy Yoga av Steve Ross. Eller, faktiskt, Luyckan, kärleken och meningen med livet av Liz ... ? KRAM

Petra sa...

"100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann" -En helt totalt annorlunda tokig rolig underbar och glad bok trots skurkar och faktiskt tom mord, innehåller även en elefant och en rätt intressant historielektion. Rek starkt!