söndag 28 november 2010

Ljusglimt - Gleam of light


Jag gillar den här lampan. Den är enkel och känns vilsam i utförandet. Jag blev överraskad själv när jag tyckte om den, det trodde jag inte. Ursäkta bildkvalitén, men att ta en bild med mobilen i ett lite mörkt sjukhusrum är inte lätt, ska ni veta.

Några saker som jag har lärt mig i veckan när jag var med min son på sjukhuset är att inspiration kan finnas överallt och att en vecka på sjukhus kan också till viss del vara en angenäm tillvaro.


Kramisar !!


Anci


I like this lamp. It's simple and it feels restful. I surprised myself when I found out that I liked it. I didn't thought that I liked that style. I'm sorry for the quality of the photo. But it isn't easy to take a picture with a mobile phone in a room at the hospital that is a bit dark.

I've learn a few things this week at the hospital with my son. You can find inspiration everywhere and a week at a hostipal can be kind of pleasent.


Many hugs !!


Anci

12 kommentarer:

Katta sa...

Det blir ett fint ljus av lampan. Hoppas att allt är bra med din son. När min son låg inlagd över en vecka var det mycket oro eftersom de inte viste varför han var så sjuk i början men man kände sig ändå lugn av att vara där och personalen var så ödmjuka mot en. Har ni kommit hem nu? Kram Katta

Katta sa...

Ja vi var där men det är drygt två år sen nu men han var inskriven i ett och ett halvt år efteråt med så vi känner oss "hemma" där men har bara bra erfarenheter av stället. K

Randi sa...

Jag håller med...lampan skapar ett vackert ljus.
Hoppas att du fått hem din son igen!
Önskar dig en skön 1:a Advent.
Kram Randi

Anonym sa...

Ja vilken fin lampa. Hoppas sonen mår bättre nu. Ha en härlig första advent. :-)

Sjabbig men chic sa...

Jag gillar också den där lampan. Vilsam...

Kramis Lisa

Greet sa...

My dearest Anci,I was so glad to hear about you!! Thank you so much for stopping by!! I really don't know how to fix the problem you have entering my blog! I can enter yours easily!!
I hope that everything is fine with you!!
This lamp is indeed very simple and pretty! You are right!
xx
Greet

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anci!

Ja, man kan ju hitta inspiration där man minst anar det :) Fin lampa!

Hoppas sonen känner sig bra nu, usch man blir ju så orolig när de inte mår bra..

Kraaam
Mia

Torparfrun sa...

Hoppas att din son mår bättre!!
Jag vet hur jobbigt det är när ens barn opereras och ligger på sjukhus, har själv varit där!

Kannan du hade beställt var jätte fin, borde generera mycket julkänsla :)

Visst är det konstigt det där med ispiration, kommer när man minst anar det och finns att hitta på de mest oväntade ställen. Tyvärr så saknar man den också ibland när man önskar att man hade den.

Ha en härlig Måndag!

Kram Tessan

Ölandsvindar sa...

Lampan är verkligen fin och rofylld. Jag såg en sådan för flera år sedan i antroposofernas butik Robygge i Järna. Jag tror att de har en filial i Stockholm också.
Kram,kram
Kerstin

Elisa Day sa...

Hoppas din son mår bättre. Inspiration finns överallt som du säger. Jo alla smyckena förutom silverstjärnan är till salu. Kram

Kathleen sa...

Å, det var en fin lampe!

gamla skolan sa...

Ja faktiskt känns den lampan väldigt vilsam !! Hoppas att din son mår bättre ! kramar Susanne ♥