söndag 28 augusti 2011

Trädgårdar - GardensTrädgårdar är något som jag har svårt att förstå. Jag tycker att de är vackra och viktiga. Men jag börjar tro att jag saknar just den genen eller var det nu sitter. Hur sjutton kan man veta när blommor, buskar och träd ska beskäras eller vattnas OCH komma ihåg det ?? Läser trädgårdsexperter alltid böcker om när och hur ? Jag är full av beundran för de som kan. Men nästa år kanske.... ??Blommor till er idag !

AnciI can't understand gardens. I think that they are beautiful and important. But I must miss a gene or what it is. How can you know when to pruning and watering ?? AND also remember that ? Do garden experts always read books about when and where ? I admire whose who can. But maybe next year... ??Flowers to all of you today

Anci
8 kommentarer:

Katta sa...

Jag tror det mest handlar om intresse och erfarenhet. Ju mer man håller på ju mer lär man sig. Sen får man läsa till sig en del och pröva på egna ideer ibland men man kan ju alltid få råd från de som säljer växterna bara man köper hos en bra odlare förståss. Kram Katta

Tina sa...

Den där genen har inte jag heller, måste ha tappat den i embryonalstadiet eller så...

kram!

Hannis sa...

Själv har jag fullt upp med att komma ihåg att vattna de få blommor jag har...
Så för mig är det obegripligt!
Men det är nog som Katta skev, intresse och erfarenhet=))

Kram Hannis

Johanna Stålros sa...

Så fint du har gjort det på din blogg! Håller med de andra om intresse och erfarenhet...Kram Johanna

Atlantspaning sa...

Du skaffar dig utblickar i alla fall.
Fritt fall från 4000 meters höjd.

Himmel och pannkaka!!!!!

Bamsekram från Ampan

Lilla huset på prärien sa...

Ja, jag kan lite hålla med dig där. Jag tycker att det är vackert och viktigt med trädgården. Tom roligt ibland men jag har svårt att hålla koll på vad som ska göras när osv. Så tänker jag alltid... "nästa år..." :)

Kram Jenny

Tidsmästarinnan sa...

Haha, jag har ingen aning, jag lallar på här på vår lilla plätt och det blir väl blandade resultat...
Men det är så himla kul när man får till det :-)
Kram
susanne

Ölandsvindar sa...

Ge inte upp! Vackra trädgårdar kan man åstadkomma på många olika sätt. En del växter sköter sig själva och det viktigaste är att din trädgård är vacker i dina egna ögon.
kram
Kerstin