tisdag 30 oktober 2012

Kanske är jag knäpp, men.. - Maybe I'm crazy, but...

Det här är ett annorlunda inlägg, men så blir det ibland :)

En bild som får mig att fantisera om att bo i ett gammalt hus med rum som är små eller stora, många eller få. Huset är vackert och enkelt, har gamla och vackra fönster, golv, möbler och allt annat som går att drömma om. Det är ett hus med en historia, ett hus som jag lever tillsammans med. Vi delar kanske drömmar och tankar. Huset och jag har en gemensam dröm att bevara det vackra, men att ändå låta huset leva i den tid som är nu. Åtminstone hoppas jag att vi tänker så, båda två.

Ibland får man väl drömma lite. Eller hur ?? Eller så är det kanske så att huset och jag börjar komma varandra närmare nu.

Mina drömmar i slutet av oktober...

XX
Anci

Maybe this is a different kind of post, but take it or leave it  :)

This is a picture that makes me start dreaming about living in an old house with rooms that are small or big, many or few.The house is gorgeous and simple with beautiful windows, floors, furnitures and everything else that can be dreamed of. It's a house with a history, a house that I live together with. We might share our dreams and thoughts. The house and I have a common dream about preserving the beauty, but also let the house live in the present time. At least, I hope we're thinking the same thing.

Sometimes you have to dream a little, don't you think ? Or can it be so, that the house and I are getting closer... ?

This is my dreams in the end of october...

XX
Anci    


  

4 kommentarer:

Hannis sa...

Drömma ska man!
Jag drömmer ju om mitt stenhus.
Just nu vill jag att det ska ligga på en ö vid havet.

Kram Hannis

Matilda sa...

Här trillade jag in! Va fint du skriver, och träffande.
Jag beundrar också gamla hus och deras skönhet som aldrig går att återskapa i nya. Fast jag vet inte om jag skulle våga bo i ett! Tycker ett hus historia kan vara så påtagliga att den är både vacker och lite kuslig!
Tack för en mysig blogg! :)

Tina sa...

Du vet vad jag tycker om drömmar, dem ska man ha!!
Jag hittade en gammal trälåda som blivit uppspolad nere vid havet. Bröt loss några plank, färdig med hå och allt! Patina då, menar jag hehe...

kram o trevlig helg

Tina sa...

..hål, ska det stå..