lördag 6 december 2014

Jul ? - Christmas ?

Va ? Är det snart jul ? Jag hinner inte riktigt med. Och inte kan jag tro heller att det är jul snart eftersom det inte är någon snö. Men ok, jag har börjat lite med att ordna inför julen. Jag har bakat lite, köpt några julklappar och tänt stjärnan i fönstret.
Men jag tänkte starta den här helgen med att ta det lugnt och försöka mota ut en förkylning som envisas att komma till mig.

Kram till er
Anci


What ? Is it Christmas soon ? I don't really think so. And I can't believe it when we don't have any snow yet. But ok, I have started to do some things. I have baked a little, bought some presents and I have lit the star in the window.
But I will start this weekend with just taking it easy and rest and try to stop a cold that persist to come to me.

XO
Anci 

4 kommentarer:

Hannis sa...

Snart är det jul=))
Men jag tycker man ska ta det lugnt, allt hinns med ändå.

Hoppas att förkylningen släpper nu/ Kram Hannis

Fröken Fräken sa...

Jag vet som inte om jag är på julhumör eller ej. Ibland fattar jag inte att det redan är december och ibland tycker jag att jag bara vill ha julhelg och det går för långsamt dit. Man är en komplicerad personlighet (he he).

Home2tiny sa...

Önskar dig en mysig helg o håller tummen att förkylningen håller sig borta. Kramisar Tina

anne-marie ekström sa...

Oh, vilka fina bullar snart,snart skall jag sätta igång, men det blåser så hårt genom spiskåpan så jag är rädd att jäsningen äventyras. Har kollat prognosen och det skall snart bli bullväder.
kram Anne-Marie