lördag 13 december 2008

Rosor


Något som jag tycker om som mönster på tyger och tapeter är ROSOR. Det får inte bli överdrivet mycket av dem bara. Men det är så vackert att ha som tyg till en kudde, stolsits eller någon annan mindre detalj. Tror att jag nästan alltid har tyckt om det, så det är inte någon tillfällig nyck från min sida.


Jag gillar också stjärnor och ränder, bara rummet är det rätta. Rött, blått och vitt är färger som ger rummet ett friskt och fräscht uttryck.

4 kommentarer:

Petra sa...

Luciadagens vackraste rosor sitter på din gudsons kinder, han har kommit på en krypvariant fast det är mer ålning. Huvudsaken är att han kommer dit han vill men det är som sagt jobbigt och eftersom det är dessa mörka tider står det ljus lite här och var (fast det får jag nog sluta med, han börjar ju dra upp sig också.....) blir det lite varmt och kinderna blossar röda.

Petra sa...

Ha ha nu har han inte bara röda rosor på kinderna längre..... Efter att ha fått tag i kvällstidningen och gett sig på den har han nu även en svartare nyans i ansikte, händer och fötter. Det blir badkaret för honom i kväll..... och vi som inte hade läst tidningen!!!! Så kan det gå när man inte håller koll på sina grabbar utan sitter och läser i fatt en viss blogg...... Kram!

Anonym sa...

Hm.... min, din el bloggens klocka går nog fel för här är kl nu 18.34 och inte 09.38 som det står att mitt inlägg är skrivet.

Petra sa...

Nej hallå.... vad då... jag är inte anonym!!!! Jag heter Petra och det är jag som har skrivit alla kommentarer idag!!!!