måndag 29 december 2008

Vägar och drömmar


Idag har jag en symbolisk bild på mitt inlägg. Vart leder vägen och hur kommer år 2009 att bli ? Jag hoppas att det kommer att bli ett år av utveckling, glädje och några (helst många) steg närmare mina drömmar :D


Nu har jag kommit till en ny fas i mitt bloggande. Nu drömmar jag t o m om bloggen. Hur ska jag tolka det ?! Det var ju i alla fall en trevlig dröm !!


Ha det så bra de sista dagarna på året och en stor KRAM från mig !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för kramen och välgångsönskningarna!
Du drömmer så vackert och har poetiska bilder till.
Visst kommer många av dina drömmar att förverkligas nästa år!
Maken håller på att paketera nedfallna palmblad och sen bär det iväg till tippen och vinbutiken.
Här har inte regnat på hela dagen!
Min blogg kan du nu hänvisa dina portugisiska vänner till!

Många kramar från Ampan

Anonym sa...

Vilken storlek vill du ha på bilden och vilken typ av papper?
Visst är bilden romantisk!
Vill du ha din blogg också flerspråkig? Tala med Jonas om översättningsprogrammet. Det blir knasigt ibland kan jag berätta. Skulle översätta bagerskor - - det blev bager sapato=sko!
Nu vankas middag Hej Ampan

Kirstie Jane sa...

Thanks so much for dropping by my blog and wrtitng that lovely comment! That snow looks wonderful! Wish it snowed here!
Kirstie

Petra sa...

För din lille gudson leder vägen oftast rätt in i väggen men det har inget med de där väggarna som vuxna personer kan knalla in i utan här handlar det om att när han väl har fått fart på den lilla ljusblå lära-gå-vagnen stannar han inte förrän han just kommer fram till väggen. Där står han och försöker göra sitt bästa för att komma vidare och blir så glad när man kommer och vänder honom åt rätt håll dvs så långt ifrån en vägg det går i huset. Sen upprepas detta ett antal gånger under dagen innan de små snart 9 mån benen inte orkar längre, fast man kan fortsätta på knä ett tag det går också bra. Annars har grinden kommit på plats i trappan och det ser inte så där mysigt ut som det gör på dina blogg-bilder med den, men vad gör man inte för sina barns bästa och sitt eget hjärta?!?