fredag 23 oktober 2009

Ett vitt hus - A white house




I dag tar jag hjälp av butiken Systrars Söta i Bålsta för att kunna visa mina drömmar om ett vitt hem. Jag tycker om ett ljust hem i vitt, fast jag tror nog att det skulle smyga sig in lite mörkt trä och blommiga mönster här och där. Och kanske något oväntat !

Det ger mycket inspiration att kunna titta in i alla vackra hem som visas på bloggarna. Det är som en inredningstidning som hela tiden förändras. En del köper jag rakt av och annat tar jag till mig och ändrar efter egen smak. Men underbart är det att ha möjligheten att inspireras.

Hoppas att ni alla får en skön helg !

Stor kram från mig



I will take some help from the shop Systrars Söta in Bålsta today so that I can show you my dreams of a white house. I like a light house (...) in the color of white, but I think that there will be some dark wood and maybe flowery textiles as well. And maybe some unexpected !

It give much inspiration to look at all beautiful homes on the blogs. It's like a magazine that always changes. Some of it can I do as it is and other things I can change in my own way. It's marvellous to have the possibility to be inspired.

I hope that you all will have a wonderful weekend !

A big hug from me

8 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Exakt! Det är inspirationen som är så underbar. Man kan plocka lite här och plocka lite där och som tur är så är smaken som baken som bekant.;)

kramis Lisa

Anonym sa...

Ohhhh Anci, precis 'mina bilder'!! Tack för alla underbara inlägg på min blogg, Du är verkligen en go och trogen bloggvän!!

Agneta

Ps. jag skall försöka hitta Din mailadress då jag skulle vilja försöka uppfylla Din önskan gällande fler bilder från mitt hem samt & skicka Dig en länk där Du kan se massor av bilder!! Ds

Katta sa...

Ja visst är det härligt att få inspireras och förhoppningsvis inspirera någon. Det är ett härligt sätt att dela med varandra. Jättefina naturbilder från Skåne i förra inlägget med. Kram Katta

Johanna - vackra skyddsänglar, personliga namnsmycken sa...

NU kör jag 15 % på hela sortimentet till den 31 oktober!
Passa på att fynda och köpa julklappar!

Alla smycken skickas i en smyckespåse.
GRATIS FRAKT!

http://item.blogg.se

Engelska Villan sa...

Hej där!
Ja, visst är det ett helt fantastiskt hus! Jag är helt fulltankad av inspiration nu, efter att ha varit där idag. Härligt!!
Hoppas ni mår bra.
Kramar Anna

Velvet and Linen sa...

I love white houses too Anci.
It seems like I'm pushing more and more color out of my home. It's so much calmer.
Have a wonderful weekend.

xo
Brooke

Elisabeth - anyhow.se sa...

Jag gillade ramen högst upp - har en fabläs, snyggt ord förresten, för just ramar utan innehåll, jag får sätta mig & analysera varför sen! :)
Tusen Tack för din goa kommentar hos mig - verkligen!

Greet Lefèvre sa...

Wonderful Anci the white interiors! In my living room the chairs and the sofa are all upholstered in a white linen.

Greet