onsdag 4 november 2009

Förberedelser - Preparations


Jaha, nu ska jag väl ändå försöka hinna med ett litet inlägg :) Jag har de senaste dagarna tillbringat mina kvällar med att gå långa promenader och jag har försummat bloggen. Det går också åt tid till att skaffa mig de saker jag behöver till kalligrafikursen i helgen :D och till mina två nya, mindre projekt. Det har jag med varierande framgång lyckas med d v s jag har fått tag i en del av sakerna. Just nu vill jag bara ha mer tid !

En stor kram från en dam... i tidsnöd


Oh yes, I think that I will have the time now to write something to you this evening :) I've been filling my evenings lately with long walks and I know that I have neglected my blog. And some of my time I must use to getting the things I need for my calligraphycourse this weeekend :D and to my two new ,smaller projects. It has been various success with getting the things I need. I've managed to find some of it. Right now I'm just wishing for more time !

A big hug from a lady......with no time

7 kommentarer:

sinnlighet sa...

Älskar denna bilden Anci, så poetiskt vackert!!

Agneta

Hannis sa...

Kalligrafikurs lät intressant!

Blev supernyfiken på ditt projekt med stången och tofsarna.
Ska bli kul att se.

Mailade dig precis, har skickat skylten=))

Kram Hannis

lottens vita och gröna sa...

hej vännen, sååå fin bild!
njut nu av din kalligrafikurs, hoppas du visar oss vad du gjort!

varmkram lotten

Elisabeth - anyhow.se sa...

Vem tar all tid just nu?! Jag är i samma knipa! :)

Katta sa...

Mysig bild. Vad roligt med kalligrafikursen, det är ju väldigt roligt och givande att hålla på med. Hoppas du får en trevlig helg där. Kram Katta

Camilla sa...

Hej

Nu har Du har chansen att vinna en snygg tröja från Jumperfabriken, besök gärna min blogg!

http://emring.blogspot.com/2009/11/tavling-vinn-en-troja-fran.html

Mvh Camilla

Sjabbig men chic sa...

Men nu går det inget bra för mig. Jag kommenterar och kommenterar och det bara försvinner. Men grattis till din vinst! Tänk vad vi vinner;)
Jättefin text.
Vi måste ju få se dina alster.
Nej, men jäklar Anci! Hur hamnade jag här? Meningen var att kommentera ditt senaste inlägg. Du kanske redan har fått den kommentaren? Jag fattar ingenting mer än att det här blev mer än lovligt tjorvigt. Ska försöka skärpa mig, jag lovar. Men tills dess så får det bli så här.;)

Kramis Lisa