måndag 23 november 2009

Jag måste bara... - I just have to....


få dela med mig av min glädje :) Jag har hittat tofsar !! Och inte bara en sort, utan två. De jag inte använder nu kan jag ha till något annat. Då behöver jag inte leta heller. Bara jag håller mig till samma färgskala.
Det känns så härligt de dagar när det går framåt med mina idéer.

I veckan har jag tänkt att besöka Systrars Sötas glöggafton och till helgen funderar jag på att gå på Skansens julmarknad. Då kan jag visa er några juliga bilder :)

Stor kram


share my joy :) I have found my tassels !! And not one pair, but two. The ones I don't use for this idea, I can use to something else. Then I don't have to search again , I only have to do it in the same range of colors.
It feels so good the days I'm getting forward with my ideas.

This week I want to visit Systrars sötas (it's a fantastic cafe and shop outside Stockholm) Christmas Market and for the weekend I'm thinking about visiting the Christmas Market at Skansen (an open-air museum in Stockholm with old houses and animals). Then I can show you some Christmas-inspirered photos :)

A big hug

9 kommentarer:

Katta sa...

Hej Anci! Har inte hunnit titta runt så mycket på bloggar ett tag nu och ser ju vad mycket fint jag missat här.Tofsarna är underbara!! har kollat in såna flera gånger på Tabboulihouse.Läste din utmaning och ser vi tycker väldigt lika om mycket men det där med purjo på pannkaka tror jag nog inte jag skulle vilja pröva ;D Hoppas du får det trevligt på systrars sötas glöggkväll,hälsa :) Kram Katta

Elin sa...

Vilka vackra tofsar... spännande att få se sedan vad du klurat med... Det blir säkert underbart fint...

Många varma kramar
Elin

sinnlighet sa...

Anci,

Jag är också ett tofs-freak, och måste titta bort när jag är på dyra gatan och ögonshoppar. Det har hänt många gånger att 'den lille djävulen' inom mig har fallit för frestelsen att köpa 'megafeta & megadyra' tofsar... Men det blir spännande att följa Ditt konstverk.

Tack för Ditt mejl, som jag inte har hunnit med att besvara ännu. Men jag säger JA till Ditt förslag.... Du vet vad... och vi får återkomma till själva logistiken senare. Gitter inte just nu!!

Hejdå kära vän

Agneta

me and alice sa...

Hej Anci!
Underbara tofsar. Är lycklig ägare av en nästan likadan jag fick som gåva av Jenny!
Visst är bilden fin. Ska se om jag kan hitta tillbaka dit...*fniss*
Tror det var en husförsäljningssida i USA!!
Vad mysigt att få gå till systrars söta. Skulle så gärna vilja träffa gulliga Kathy!
Kram på dig!
Susanne

Sjabbig men chic sa...

Fina tofsar det där sörru. Vad ska du göra med dem månne?

kramis Lisa

Kathys Home sa...

Å vilka vackra tofsar du funnit :-) Å vad glad jag blir att du planerat att komma imorgon...verkligen jättekul...då måste du ju också presentera dig så jag vet vem som är du..:-)) Varmt välkommen skall du vara ..kram kat

Richie's 2ts Inspires sa...

Hej Anci? Det var länge sen.

Hmmm...dem tofsarna är ju fina. Jag letar oxå och hittade på Tiffany's med, Herre??? vilka priser!

Jag är verkligen spänd hur ditt projekt ska bli. Visa, pls? §;-)

Ha det gott...

Lilla huset på prärien sa...

De är helt underbara de där tofsarna! Jag har flera stycken olika sorter i olika färger. Jag kan bara inte få nog av dem helt enkelt :)

Kram J

I-L sa...

Det är fint med tofsar! :-)
Kram
Lina