lördag 24 juli 2010

Innehåll - Content


Hjälp ! Jag vill fylla dagarna med innehåll och inte bara låta den här sommaren försvinna förbi. Vad gör ni för att spara sommaren till höstens stormiga dagar och vinterns kalla ?

Och så har jag drabbats av total bloggtorka, så ni får vara beredda på vad som helst nu ! I dag är jag på funderarhumör. Livet är ju också något som är viktigt att fylla med just de saker som DU vill ha i det.

Hälsningar från Anci


Help ! I want to fill my days with content and not just let this summer disappear. What do you do to save the summer for the stormy days of fall och the cold days of winter ?

I've been hit by a blog drought, so you must be prepared for everything now ! I'm in a thinking mood today. Life is something that's important to fill with the things YOU want to have in it.

Greetings from Anci

14 kommentarer:

Millas hem sa...

Mmm, ett racket hon också! Ellen måste ju ha någon att spela med!=))

Kram och ha en trevlig kväll!

Loppe sa...

Kære kære Anci...

Her kommer en lille ide :

Jeg skriver dagbog over GODE DAGE..
de mindre gode gider jeg ikke mindes...
Men de GODE dage, dem skriver jeg om... Hvis jeg har været på et godt marked, eller der har været gæster, eller blomsterne er sprunget ud eller jeg har fået ordnet en opgave eller lavet et godt stilleben... så skriver jeg om det og sætter måske et billede eller en billet ind... DET er dejlige minder på lange kedelige vinterdage...

STORE knus og kram
Loppe

Sjabbig men chic sa...

Så här tänker jag; Det går inte att spara sommaren. Det går bara att minnas och för det mesta så är jag otroligt selektiv och kommer bara ihåg det som är bra. Ja, förutom att det var en skitsommar förra sommaren då. Fast den var bra;) Bästa tiden är liksom alltid där man är just nu och att längta till något betyder inte att där man är är dåligt för det är så himla bra att längta. Längtan är det som får en att känna riktigt att man lever med pirr och allt. Bara att längta efter att gå hem från jobbet när det är en timme kvar. Det behöver inte vara stora saker det kan vara jättepyttiga. Som nu när jag sitter och dricker kaffe och kollar runt det är mysigt och så längtar jag lite till senare i förmiddag för då kommer mamma och hjälper mig att göra slingor och då ska vi surra och skratta lite. Och jag minns att i går var det en härligt dag och känslan sitter kvar i kroppen. Ja, det där blev ju surrigt men jag är lite nyvaken förstår du. Kontentan är: Du behöver inte spara för det kommer hela tiden nytt. Det enda du behöver göra är att minnas och att längta och att ha det roligt och bra mitt i. Tre jätteviktiga saker i livet.

Kramis Lisa

Anonym sa...

Hej Anci! Tack för din fina hälsning! Grodan är från min butik. Kram Jackie

Katta sa...

Ja du det var en svår fråga. För mej har sommaren inte alls blivit vad den brukar eller jag hoppats på så jag tar små steg vilket blir en dag i taget och fyller den med vad som funkar och blir bra just den dagen. Sen när hösten kommer ska jag njuta av hösten i stället jag föredrar faktiskt hösten som inte har lika stora förväntningar och är mycket mysigare med tycker jag. Kram Katta

Elisabeth - anyhow.se sa...

Jag lovar att höra av mig om/när jag kommer på hur man sparar LJUVLIGASTE årstiden... Lovar!!!

Morse Farm sa...

Hejsan!
Tack för din kommentar.
Jag försöker vara ute så mycket som det bara går och njuta av solen, ljuset, värmen och spara alla intryck i minnesbanken. Jag tar mycket kort för att kunna titta på i höst och vinter.
Ha en fin söndag.
Kram Bodil.

Elisa Day sa...

Äh min förra kommentar försvann in i cyber rymden. Provar igen.
Bra fråga hur man ska spara sommaren. Jag brukar ta foton som jag sen tittar på när det vintern känns för lång.
På tal om vinter så är det mina bilder från ishotellet. Har varit dit fem gånger.
Kram

Agneta sa...

Sommaren finns inom Dig kära Anci! Du behöver inte bry Dig så mycket om hur man konserverar den, den prioriterar sig själv på olika sätt.

Jag tänker ibland som Du förmedlar här.... typ skynda skynda att njut... men för mig blir det fel att konstruera minnen/sammanhang, eftersom jag då tappar 'här och nu fokuset'.

Jamenvisst är vi komplexa & komplicerade. Men jag har utvecklats till en krass livsnjutare, dvs. på mitt eget sätt!

Kommer precis från Brantevik där jag fyndade ett stort antal gamla darlingresväskor igen (jo man kan säkert ge mig en diagnos för denna mani). Jag är glad över att det går att stapla dem på höjden och jag är så kär i mina väskor, så de kommer nästan före mina katter ;) Tror inte jag ljuger om jag säger att jag köpt ett tjuogtal i sommar (jo lite kanske).

LAV

Agneta

Splendid Willow sa...

Minnen lägger jag i hjärtat!

Och ta dig lite funderartid. Man ska inte stöta sig med de kreativa krafterna!

Hur var det nu igen... Visst bor inte du i Stockholm? Eller? I så fall så måste vi träffas! Är bara hemma i 9 dagar. Men svenskt kaffe dricker jag och sällskap gillar jag alltid!

Kram

Mon

Kerry sa...

Hi Anci...your comment on my blog did make me laugh! I'm very happy that you'd like to steal the framed jewellery idea (not that I can claim it's original I'm sure!!). And I think your English is very good, and I for sure can't speak Swedish! I am thinking of your summer as we have a very cold (for us anyway) winter. xx

Katta sa...

Jo tack Anci, det är ganska bra med mej. Kunde varit bättre men så klart det kunde varit långt sämre med är helt enkelt inte på den plats jag skulle vilja vara just nu :) Hur är det med dej själv? Kram Katta

Katta sa...

Ja så är det ju ibland tyvärr. Hoppas bara att du hittar ett sätt att balansera det på och att det är mest upp. Kraaaam Katta

Emily Henderson from The Brass Petal sa...

HI! I'm so happy i have someone from across the world reading. THank you soooo much for your comment. Can you watch Design Star in Sweden?
Thanks for stopping by.
xo
Emily Henderson