lördag 14 augusti 2010

Det vill jag göra ! - I want to do this !


Nu vet jag vad jag ska göra i höst ! Jag ska börja med yoga. Det är något som jag har funderat på ett tag, men det har inte blivit av. Nu är det dags.
Jag vet också vad jag ska börja med här hemma. Det är något som kanske kräver lite mer arbete än de andra sakerna, så det tar nog ett tag. Troligen.
Boken på bilden har jag köpt i http://www.butiksophie.dk/ och den är vacker, tycker jag. Jag gillar bokstäver och ord och den ska fyllas med många såna !
Ha en skön, solig lördag !

Kramar
Anci


I know now what I will do this fall ! I will start with yoga. That's something I've have thought of for a while, but it haven't happend yet. Now it will.
I also know what I will do here at home. It's something that requires more work than the other things I've done, so it will take some time to finish. Probably.

I've bought the book at the picture at http://www.butiksophie.dk/ and I think it's beautiful. I like letters and words and the book will be filled with many such things !

Have a lovely saturday !

XO
Anci

8 kommentarer:

Katta sa...

Vad roligt att du ska börja med yoga, det är så mycket man går och tänker man ska men så en dag så ja då är det dax :) Fin bok. Kram Katta

Loppe sa...

Kære Anci...
Bogen du har købt hos Butik Sophie har jeg holdt i mine hænder.. Det er da kul.. jeg kiggede på den og bladrede lidt i den, men syntes ikke lige jeg havde en idé. Den er jo vældig stor og passede ikke lige til det jeg skulle bruge... Nu glæder jeg mig meget til at se hvad du skal fremtrylle...
Good luck with Yoga - får vi mon se billeder ??? ,;oD

KRAM
Loppe

Agneta sa...

Käraste A,

Din blogg är en rose-garden idag! Det är härligt att Du precis som jag, är galen i de nya mallarna!

Boken är underbar, helt magiskt vacker!! Yoga... nej tadk, inte min grej. Min lilla yoga-älva till svärdotter har försökt att trollbinda mig, men det är helt enkelt för långsamt tempo för mig ;)

LAV

Agneta

Anonym sa...

Ja, yoga är härligt! Vacker bok!!
Må så gott! Jackie

Morse Farm sa...

Hejsan Anci!
Jag tycker det är ett super bra beslut att börja med yoga. Jag älskar det.
Vilken vacker bok du har köpt.
Ha en fin vecka.
Kram Bodil.

Elisabeth - anyhow.se sa...

Men det är klart du ska - en höjdaridé!!!

Engelska Villan sa...

Hej Anci,
det låter som en kanonbra idé, tycker jag. Yoga är nog nåt för dig.
Boken är verkligen vacker. Det tänkte jag direkt jag såg den.
Vi har haft en toppensommar, tack. Och ni då?? Ingela var här igår och nämde att S inte mått så vidare bra. Hur är det med honom?
Hälsa hela familjen!!
Kramar Anna

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anci!

Jag älskar Butik Sophie och alla deras fina saker. Men jag har aldrig köpt någonting därifrån. Alltid inne och kikar men skickar aldrig iväg någon beställning... :)

Vacker bok!

Kram jenny