tisdag 17 augusti 2010

Stockholm i mitt hjärta ! - Stockholm in my heart !
Idag tänkte jag vara lokalpatriot och visa några bilder från min hemstad. Det finns många vackra platser i världen och Stockholm är kanske inte den som vinner då. Men det är den stad där jag är född, uppvuxen och fortfarande bor i. Så nog tycker jag om den :)

Kram till er alla var ni än finns !
Anci


I want to be a local patriot today and show you some photos from my hometown. There's many nice places in the world and Stockholm might not win that competition. But it's the city where I'm born, I've grown up and still lives in. So I think I like it :)

Hugs to all of you wherever you are !
Anci

4 kommentarer:

Katta sa...

Men nog är Stockholm en vacker stad alltid. Det finns ju hur mycket vackert som helst och så roligt det är med de olika stadsdelarna med olika stilar.Kraam Katta

Karna sa...

Åhhh så heldig du er som kan ta deg en svipp til Stockholm i ny og ne...er en utrolig flott by....

Jeg kjøpte fyrtånet på en maretim butikk nede ved kaien, skal se hva den heter, for jeg har tatt vare på posen jeg fikk med....kommer tilbake til deg med navnet!

Hemmalycka sa...

Hej Anci!
Hoppas sommaren har varit toppen.
Kan bara hålla med dig, det är underbart att turista i sin egen stad. Jag slås ofta av hur vackert det är här där vi bor.
Må så gott!
Kram Åsa

Loppe sa...

Hej Anci

Jeg 'think the world of Stockholm' det er et af de smukkeste steder jeg har været ( og jeg har rejst en hel del ).. Bygningerne, vandet, naturen, de småstræder og de grønne områder... Historien, DET MARITIME, det royale..

ME LIKE !!!

Håber Karna hitter adressen til Fyrtånsbutikken