onsdag 11 augusti 2010

Vila & arbete - Rest & workOj, vad ska jag göra nu ? Jag vill ha ett nytt projekt att börja med ! Jag har förstås några på lut, men jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska börja med. Det känns tomt att inte göra något, men då har jag ju tid att blogga förstås :)
Det är samma sak med hösten. Det är som ett oskrivet blad än så länge, så vad ska den fyllas med ? Vilka kurser ska jag gå, vad vill jag lära mig ?? Oj, oj, det där löser jag nog inte i kväll.

Sov så gott eller God morgon eller Hej då !!

Kramar
Anci


What shall I do ? I want to have a new project to start with ! I have some that I'm thinking of, but I can't decide which one I will begin with. It feels empty not to do anything, but now I have time to blog and thats good :)
It's the same thing with the fall. It's an unwritten paper so far, but what do I want to fill it with ? Which courses do I want to take ?? I don't think this will be solved tonight.

Sleep well or Good morning or just Bye, bye !

Hugs
Anci


5 kommentarer:

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

ja men det kommer att bli segt att få upp farten efter en lång semester.

Lilla huset på prärien sa...

Oj vad härligt det låter att ha en sådan höst Anci! Önskar att min höst såg ut sådär men den är redan full av jobb, jobb och jobb. Får försöka att se fram emot lite julledigt istället... Usch så trist det låter! Hade gärna gått lite kurser istället... :)

Kram Jenny

lottens vita och gröna sa...

ny årstid ger nya projekt ny kraft! skulle med vilja gå på nån kurs i höst! må gott anci, vi hörs, varmkram lotten

Love Your Homes sa...

Knepigt det här med vila & arbete.....man blir trött på att vila och trött av arbeta, det skall nog vara lagom mycket att båda delarna.

Gullig bakgrund du har fixat...hearty!

❤❤

Luna D Sign sa...

Hej! Just nu har jag en tävling på min sida, där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust.
Kram Malin