tisdag 26 juni 2012

Göteborg: Atmosphere

En butik (och kanske två nu) som jag alltid vill besöka när jag är i Göteborg är Atmosphere. Ingrid, som har butiken, är en av de mest gulliga och trevliga människor som jag har mött. Det är inspirerande att besöka henne. Och det finns såååå mycket fint hos henne. Jag höll på att ta med mig ett stort bord hem, men det hade nog varit svårt att få med på tåget. Fast jag köpte några andra saker som var lättare att ta med hem. Så om ni åker till Göteborg, så finns det två absoluta måsten, enligt mig !!

Kram
Anci


There is a shop (and I think two now) that I always want to visit when I'm in Gothenburg. And that's Atmosphere ! Ingrid, who owns the shop, is one of the most lovable and kind persons I've ever met. It's pure inspiration to be in her shop. And she have so many beautiful things. I almost took a big table with me, but it could have been some problems at the train with it. I bought some other smaller things with me home. So my advice for a trip to Gothenburg, visit Atmosphere and Anyhow !!

XO
Anci

5 kommentarer:

Hannis sa...

Ännu en butik att besöka!
Haha, skulle velat se dig släpa på ett bord på tåget=))
Det hade varit något det!

Kram Hannis

Tina sa...

Ingrid är en fin person som har mycket erbjuda!
Jag är född Göteborgare och besöker henne titt som tätt!

kramen

Bodil Brink Morse sa...

Verkar ju vara en fin butik.
På frågan om vi firar midsommar, jo, amerikanarna firar inte midsommar men jag och en svensk väninna har ju tagit traditionen med oss och firar midsommar här på andra sidan plurret.
Ha en fin onsdag!
Kram Bodil.

Petra sa...

Nästa sommar kanske sonen har körkort, då får ni ta bilen till Göteborg och kan shoppa större saker.

Hemmalycka sa...

Hej
Jag blir sugen på att besöka Göteborg när jag läser dina inlägg :) Kul med så fina butiker och allt annat fint som finns där.

Trevlig sommar!
Kram Åsa