fredag 5 juni 2009

Jag är fortfarande kvar - I'm still here


Om någon skulle undra så finns jag fortfarande kvar i den underbara bloggvärlden. Det har bara varit så mycket de senaste dagarna att det inte har funnits tid till att blogga. Jag hoppas på mera tid i helgen.
De färger som får mig att tänka på sommaren är vit, turkost och sandfärgat. Då kan jag se framför mig hur jag går på en strand i solnedgången och bara njuter av värmen. Jag hoppas att mina smycken kan hjälpa mig dit :)

Hoppas att ni alla får en underbar helg !

If someone should wonder, I am still in the wonderful world of blogs. It has just been a little to much to do the latest days, so the time to write in my blog haven't exist. I'm hoping for more time this weekend.
The colors that makes me think of summer is white, turquoise and sandcolors. Then I can see myself walking on the beach in the sunset and just enjoying the warmth. I hope that my jewellery can help me there :)

I hope that you all will have a wonderful weekend !

8 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vilka vackra smycken! Verkligen sommar. Ha en bra helg! Kram

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhh nu får du allt ta och visualisera sommare, jisses sååå långt borta den känns, har just varit och lagt över mina ömtåliga växter ute, morr!

vackra smycken ha du!

ha en goooooo helg, varmkram lotten

Elisa Day sa...

Jag är en hopplös samlare på internet, samlar på texter och bilder. Men jag vet inte varifrån jag fått den engelska texten, sökte på google men hittade inte vem som skrivit texten. Så du kände dig också träffad? har du också haft en tung period? Har precis plockat ihop sista sakerna till väskan ska strax åka till flygplatsen. Kommer hem den 16 juni. Ha det bra! Kramar

Elisabeth, anyhow.se sa...

Jag önskar dig detsamma! Klok tanke där med dina smycken! :)

Hemmalycka sa...

Fina smycken Anci.
Trevlig helg
Kram Åsa

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Kikar in en sväng för att tacka så mycket för din fina kommentar. Så gullig du är - tack!

/ Jenny

Hemmalycka sa...

Tack för buketten, den värmde mitt hjärta :-)))
Kram Åsa

Katta sa...

Turkos är verkligen den finaste sommarfärgen tycker jag det lyfter ens själ eller nåt sånt ;) De diffusa bilderna har jag redigerat i photoshop.Kram Katta