tisdag 30 juni 2009

Årstiderna - The seasons


Den här bilden känns somrig för mig. Är det så här jag kommer att minnas sommaren ? Sol, blommor och vita gardiner. Jag gillar verkligen att vi har fyra årstider i Sverige. Jag tycker om skillnaden mellan sommar och vinter och också kontrasten mellan varmt och kallt väder. Ibland känns det som vi alltid längtar efter det vi inte har, som sol och värme på vintern och lite svalka dagar som idag. Pust, vad varmt det är !!! Men alla årstider har ju sin tjusning. Våren och hösten är också underbara.

I morgon ska jag visa er något som jag får dans-och sånglust av... !! Nu kan jag fortsätta.... Blir ni nyfikna ??

Njut av sommaren :) Kramar till er


This picture feels like summer for me. Is this how I will remember the summer ? The sun, the flowers and the white curtains. I really like that we have four seasons in Sweden. I'm enjoying the differences between summer and winter and also the contrast between warm and cold weather. Sometimes it feels that we always want to have what we don' t have at that moment, like sun and warmth in the winter and some coolness days like today. Wow, it's really hot today !!! But every season have it's charm. The spring and the autumn is lovely too.

I will show you something tomorrow that makes me wanna dance and sing... !! I can continue now..... Are you curious ??

Enjoy the summer :) Hugs to you

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jag gillar också att vi har alla årstiderna faktiskt. Fast jag gillar några bättre än andra *ler* Mina favoriter är definitivt våren och hösten! Härligt! Sommaren är skön... men faktiskt lite för varmt för mig många gånger. Gillar lite ljumma fläktar bäst!

Visby medeltidsmarknad - DIT hade jag gärna åkt!!

K R A M

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jo visst är det härligt med våra fyra (så olika) årstider. Tyvärr tycker jag att vintern är alldeles för lång.... Men den har ju sin tjusning den med :)
Kram!

Bodil sa...

Hejsan!

Tack för din fina kommentar!

Jag tycker också det är härligt med de fyra årstiderna. Här i Vermont har vi det också och vår och sommar är underbara och hösten är så gudomligt vacker och Vermont är känd för det och vintrarna är vintrar så här har man verkligen årstiderna.
Ha en fin onsdag!
Kram Bodil

Elisa Day sa...

Jag håller med dig, det är så härligt med fyra årstider! Alla har sin tjusning och är vackra på sitt sätt. Just nu är det så magiskt med midnattsolen. Kan inte få nog av den. kram

Katta sa...

Gillar med olika årstider men min favorit är hösten sen kommer sommaren.Vackert fönster där,kram Katta

Helena sa...

Hej! Jag gillar också att vi har årstider, fast den slaskiga och gråa vintern vore ju roligare om den var lite mer vit! Ha en bra dag! Kram Helena ♥

Randi sa...

Håller med dig - ett öppet fönster med vit fladdrande gardin är Sommar! Har bott utomlands och älskar att vara tillbaka och få njuta av de 4 årstiderna.
Tack för din kommentar - visst har du rätt. Huset är inte helt glömt utan väntar bara på att jag ska få tid att ta tag i det. Nu blommar rosorna, så jag har inte mod att börja riva ner murgrönan, som jag aldrig blir av med. Och det är kanske en ursäkt för att slippa måla fönstren...*fniss*
Kram Randi