söndag 6 december 2009

Väntan & förväntan - Waiting & expectation


I just denna stund känner jag förväntan inför jul och jag har också en känsla av julfrid. Det är en känsla som känns så rätt. För den har inte att göra med hur många julklappar jag köper, hur många pepparkakor jag hinner baka eller hur välstädat det är hemma. Det är något som får mig att känna ren lycka :)

Idag har jag besökt en julmarknad, städat hemma, gått en promenad i det kyliga men sköna vädret och det finns förhoppningsvis en stund över till annat också.

Nu är det snart en ny vecka och den vill jag fylla med viktiga saker som kärlek & glädje.

Kramar i massor !!


I have a feeling of expectation for Christmas right now and I have also a sense of Christmas peace. It's feelings that I think are so right. Because they have nothing to do with how many presents I've bought, how many ginger bread cookies I've baked or how clean my home is. It's something that gives me pure happiness :)

I've visit a Christmas market today, done some cleaning at home, walked in the cold but lovely weather and I hope that there is still some time for other things.

It's soon a new week and I wanna fill it with important things like love and joy.

Lots of hugs !!

13 kommentarer:

Anki sa...

Tack söta!
vad roligt att du vill vara med i min utlottning...Lycka till!
Vad fint du målar och vilka vackra bilder du visar!

Ha en härlig adventssöndag!
Kram Anki

♥ cloudberrie ♥ sa...

Håller med dig att det är förväntan i luften den här tiden. Jag håller även med dig att det viktiga inte är att göra allt, utan att göra det man vill utan stress. Det blir jul ändå.

Kram från Eva

Katta sa...

Grattis får jag väl säga för det där är ju den rätta känslan det är ju den man vill ha den som är viktigast. Känner mig mer avslappnad än vanligt innan jul med för jag vet att vi ska stanna hemma i år vilket ger ett slags lugn och ro.Jättefin din silverskål är. Ha en bra start på veckan, kram Katta

I-L sa...

Vad mysigt med julmarknad! Ja, jag är ledig lite i jul från jobbet men måste tyvärr plugga en massa då jag har tenta och en stor inlämningsuppgift direkt efter.. :-P Men men, då har jag ju bara plugget att tänka på! ;-)

kramar!

Torparfrun sa...

Håller helt med dig, tror att det är viktigt att släppa "måste känslan" och kraven och faktiskt bara njuta!

Ha en jätte bra Måndag!

Kram Torparfrun

Torparfrun sa...

Glömde :-)

Vi bor och har butik och B&B i Marielund utanför Uppsala.

Kram Torparfrun

Greet sa...

Hallo Anci,
I am pleased to hear that you are feeling better! I was also in a Christmas mood this weekend!
And I hope this week I can go to buy Christmas presents! The lovely bag you bought is beautiful! It is so nice to present yourself with a present, isn't it? I think that in Sweden it has to be very cozy this days of the year. My husband and I hope to visit your beautiful country once!! Hopefully around Christmas time!

xx
Greet

Stina behöver inredningshjälp sa...

Hej, behöver hjälp med inredningstips till vår matsalsdel, älskar vitt och gammalt, men måste kombinera med detta nya och moderna! Har du några tips?

http://stylebyme.myshowroom.se/inredningshjalp-snalla/

Elisa Day sa...

Jo du har helt rätt! Jag tar det lugnt, har inte ens pyntat. Tack för din fina kommentar på min blogg, gjorde mig rörd och glad. Jag är en som har så höga krav på mig själv, försöker sänka dom. Hoppas du får en bra vecka. Kram

gamla skolan sa...

Tänkvärda ord ! Håller helt med dig! Kramar Susanne / den gamla skolan

Karna sa...

Det er hele stemningen og se alle vakre julelys ute i mørke, og ikke minst forventningene til barna...alt er koselig hvis en passer på å ikke å stresse..

Velvet and Linen sa...

I have to visit you for my snow. No snow here in Los Angeles. I hope you are having a wonderful Holiday season Anci.

xo
Brooke

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色