onsdag 24 februari 2010

Känna sig bra - Feeling fine


Tror inte ni att det är så att man känner sig friskare av att blogga ? Precis som av att skratta, promenera eller njuta av livet. Jag hoppas det i alla fall för här kommer ett nytt inlägg och jag vill gärna vara frisk i morgon :) Tack !

Något som man alldeles säkert mår bättre av är vackra smycken. Jag har köpt ett sådant av Eliza Day http://elisablueday.blogspot.com/ (en underbar blogg med vackra foton och fina smycken). Det är ett hänge som jag hoppas kunna använda mycket för det gör mig glad och jag känner mig fin i det.

Stor kram från
Anci


Don't you think that you get healthier by blogging ? Just like you be by laughing, walking or enjoying life. Anyway, I hope so, that's why it's a new post here and I want to be well tomorrow :) Thank you !

Something I know that you feel better of is beautiful jewellery. I have bought one from Eliza Day http://elisablueday.blogspot.com/ ( a wonderful blog with lovely photos and beautiful jewellery). It's a charm that I hope to wear a lot because it makes me happy and I'm feel beautiful with it.

A big hug from
Anci

11 kommentarer:

Katta sa...

Åh, vad fint! hon gör så jättefina smycken den tjejen. kram

NataljaOblonskaja sa...

Jag älskar smycken men glömmer bort att använde dem. Hm.
Ha en bra dag.
//Camilla

Splendid Willow sa...

Krya paa dig, gumman. Drick mycket honungste. Och visst aaker morrhaaren upp naer ett vackert smycke dyker upp! Stor kram hela vaegen fraan Seattle. ox Mon

johanna sa...

Hej
Tror oxå att man blir lycklig av det!!! Underbart smycke..
kraaaam

Karna sa...

Nydelig smykke...kjekt å komme over slike nydelige ting...

Elisabeth - anyhow.se sa...

:D Hoppas det funkade du goa!

Torparfrun sa...

Såg din kommentar hos mig..du är som jag med andra ord :-) bilder passar bra hos andra!

Kram Torparfrun

Elisa Day sa...

Tusen tack! :) Du räddade min dag! Jag tror också bloggande gör att man känner sig friskare. Kram

Sjabbig men chic sa...

Jättefint hänge!
Och ja, jag tror att man känner sig lite friskare av att göra saker man tycker om. I alla fall friskare i huvudet och själen;)

Kram Lisa

Skogshuset sa...

Jättevackert! Det är så roligt med smycken, men jag använder nästan bara ett trots detta! Ett hjärta som även ser ut som ett M som jag fått av min man Magnus!

LoveYourHomes sa...

Jag är tyvärr usel på att använda smycken.....hantverkare som jag är, men upskattar dem gör jag verkligen. De är ju också hantverk.

Hoppas du har frisknat till nu och får en trevlig helg!