söndag 21 februari 2010

Några favoritsaker - Some favourite things


Här är några av mina favoritsaker. Jag har några till.... Det jag faller för är ofta, har jag märkt, gammalt och enkelt. Jag tycker om blommor och volanger också, fast i mindre mängd. Det roligaste är att kunna få allt vackert att samsas och trivas bra med varandra.
Och jag vet att jag har skrivit det här förrut, men jag hoppas på och längtar till en riktigt bra sommarloppis !! Tänk att få gå runt och hitta det ena underbara efter det andra. Vilken dröm !! Fast det måste ju bli vår först förstås :)

För er som undrar vad jag har köpt för kamera, så kan jag tala om att det är en Canon EOS 1000 D. Jag kan knappt något om kameror och jag fick hjälp att välja en kamera som passar både min plånbok och fotoönskningar. Hoppas att kameran och jag blir de bästa vänner.

Ha en underbar söndag, mina kära vänner !!

Kram
Anci


Here's some of my favourite things. I have some more... What I often, I've noticed, falling for is the old and the simple things. I also like flowers and flounces, but not so many of them. The fun part is to make all the beautiful things work together and enjoy beeing with each other.
And I know that I have said this before, but I'm longing for a real good summer fleamarket. Just imagine to go there and find one lovely thing after another. What a dream ! But it have to be Spring first, of course :)

If anyone wonder about my new camera, it's a Canon Eos 1000 D. I don't have any knowledgement about cameras and I got some help to choose one that fit both my wallet and my photowishes. I hope that the camera and me will be the best of friends.

Have a lovely sunday, my dearest friends !!

Hugs
Anci

16 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Grattis till kameran! Det är verkligen kul att fota. Ibland blir det riktigt bra och ibland totalt misslyckat.Men man lär sig med tiden. Trevlig helg!
Kram
Kerstin

My coastal home sa...

Grattis till ny kamera! Ni blir säkert fina vänner :)
Vackra saker du bjuder på idag! Jag tycker om madonnor och är på jakt efter en själv. Tack för dina fina hälsningar på min blogg! Kram / Jackie

Katta sa...

Aha, då har du köpt samma kamera som jag har. jag skulle med behöva gå kurs vi kanske kan träffas och övningsfota nån gång när våren kommit :) Lära av varann. Kram Katta

Torparfrun sa...

Jag gillar också det enkla är inte alls mycket för "rysch pysch".

Tror du att det någonsin blir sommar?! *suck* här är tvivlet stort :-)

Kram Torparfrun

Sjabbig men chic sa...

Åh, jag längtar också till sommaren och åh, vad roligt med en ny kamera, Härligt!

kram Lisa

sinnlighet sa...

Less is more as usual, dejligt Anci!

Agneta with LOL

Ps. min dyrgrip till kamera heter Lumix G1, och vet Du varför jag köpte den? Jo därför att den är röd.... man kan inte annat än att skaka på huvudet över denna förvirrade skånska.... Jag skulle ha den och ingen annan, skitsamma vad det var för prestanda i den... Att jag sen inte förstår mig på den är en helt annan sak, men vacker är den! Agneta i ett nötskal!!Ds

Greet sa...

Hi Anci,
If you plan to go to Belgium to visit flea markets, please let me know!! I also love to do that!
Success with your new camera!!
xx
Greet

Tidsmästarinnan sa...

Hej Anci!
Ja vad kul med ny kamera, kul också att du skrev vilken modell det blev, man är ju alltid lite nyfiken även om det inte blir några inköp här just i det närmaste...
härligt!

Kram på dig!
Susanne

Hannis sa...

Visst är det kul med favoritsaker!
Det värsta är att jag faller för så mycket saker=))

Madonnor är ju en sån sak som jag aldrig får nog av!

Fint arrangemang.

Kram Hannis

Jenny sa...

Håller med dig! Jag faller också för det som är enkelt. Det är helt klart vackrast! Fina saker du har, förstår att du gillar dem. Kram!

Hemmalycka sa...

Väldigt fint arrangemang du har gjort. Kul att du hittade en kamera som passar dig.
Ha en fortsatt bra vecka.
Kram Åsa

gamla skolan sa...

Hej Anci ! Provdockan kostade 2200 kr , jag skulle vilja ha 1500 kr för den . Kramar Susanne / den gamla skolan♥

gamla skolan sa...

Hej igen ! Vi får skicka den , den går att dela på . Var bor du ? / Susanne

It's a house sa...

Grattis till nya kameran! FOta är alltid kul men med en bra kamera blir det ännu roligare! Lycka till att lära känna sin nya kompis, det kan vara frustrerande i början.

Kram

Petra sa...

Ta med dig mamma på en loppisrunda i sommar, sen kan jag komma och hämta er med stora bilen (får bara plocka ur alla säten först.... el vänta vart ska ni sitta då?). Hon är ju en riktig loppishaj och är det någon som kan hitta fynd är det hon. Kram!

Elin sa...

Så spännande med en ny kamera... Jag bara älskar min kamera och tycker att det är så kul att testa nya saker hela tiden... Så vackra saker du visar, nu blir jag sugen på att titta förbi en bra loppis...

ha en underbar dag...
många kramar
Elin