måndag 12 juli 2010

Små välsignelser - Small blessings



I dag vill jag visa er några av de små välsignelser som finns i min trädgård. För någon (jag !) som inte har gröna fingrar eller de kunskaper som krävs för att skapa en vacker trädgård är det ändå växter att glädjas åt. För mig är det min lilla lavendel och ett smultron som oväntat fanns i allt det gröna.

Kramen som ni får idag är varm (som vädret) !
Anci


Today, I wanna show you some of the small blessings that you can find in my garden. For someone (that's me !) who hasn't green fingers or the knowledgement you need for creating a beautiful garden there are still plants to be happy for. For me it's my lavender and a little wild strawberry that unexpected was among the green leaves.

The hug you get today is hot ! (like the weather )
Anci


6 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Håller med dig ..vist blir man lycklig när något växer upp=) Ha det gott! Kram

A House With A View sa...

Visst är lavendel och smultron sommar - tyvärr saknas de båda i min trädgård men jag planerar att komplettera med dem! Härliga sommarbilder du visar!

Ha en skön dag!

Kramiz Aka!!

Sjabbig men chic sa...

Underbart! jag älskar smultron. Här är det lite kallt idag tycker jag. Fattar ingenting de lovade ju minsann att värmen skulle komma tillbaka idag. Hoppas verkligen att den kommer i eftermiddag!

kram Lisa

Loppe sa...

Hej Anci

Jamen hvad sker der ?
Din blog er i sommerhumør !!

Fine billeder... uhm...

Kram
Loppe

Anonym sa...

Stor beundrare av Din fantasi i Ditt komponerande av blogginlägg. Det är jag det!
/Petter/

Love Your Homes sa...

Vilken impact en litet smultron kan ha......det finns inget mer sommarlikt. En liten sommarpromenad på landet kan ta rätt så lång tid om smultronen är mogna,
men vilken frukost sen.....

Kram på dig Blyger,
Ia