tisdag 24 maj 2011

Gåspennor och annat - Quills and other thingsKan ni gissa vad glad jag blev när jag fick en sak som jag länge velat ha ?! Det är en gåspenna, ja eller nästan i alla fall. Den får mig i stämning för att kunna uttrycka mig med det skriva ordet eller i det här fallet det tryckta ordet . Hi hi.

Jag fick lite mer som jag kanske kan visa er. Tack S och A !! Det är vackra saker som jag är lycklig för.Allt gott till er !

Anci


Can you imagine how happy I was when I was given something I have search for ?! It's a quill or almost that. It gives me inspiration to write in some form, by a pen or keys.

I've got some more things that I might show you. Thank you so much S and A ! It's beautiful things that I'm so happy for.


All the best to you !

Anci

3 kommentarer:

the shed sa...

Den är jättefin, kom att tänka på en gammal film jag såg en gång. Kvinnan satt vid ett underbart skrivbord i stearinljusets sken med just en gåspenna..blir nog en bra bok med en så fin penna, känslan är viktig..

kram!

Anonym sa...

Så fin! Självklart ska man ha en fin penna när man skriver...om så bara för att titta på när man knackar på tangenterna..;-) Hoppas jobbarkvällen gick bra! :-)
Kram A

Ölandsvindar sa...

Önskar dig en fin söndag vare sig du bakar, planterar eller raspar med gåspennan.
Kram
Kerstin