torsdag 19 maj 2011

Give-away !



Vill ni fira med mig att jag har haft 10000 besökare på min blogg ? I så fall har ni chans att vinna ett vackert halsband. Skriv bara en kommentar till inlägget så är ni med i dragningen nästa söndag.

Jag är ledsen att jag inte besöker/skriver kommentarer på era bloggar på sista tiden, men jag har helt enkelt inte haft tid. Det blir förhoppningsvis mer tid snart för det :)



Kramar

Anci




Do you want to celebrate with me that I have had 10000 visitors at my blog ? If so, you can win a beautiful necklace. Just write a comment to this post, I will draw a winner next Sunday.



I'm sorry that I don't visit your blogs so often now. But I haven't had the time for it. It will be more time for that soon, I hope :)



XO

Anci

7 kommentarer:

the shed sa...

Klart att jag vill vara med!
Ta den tid du behöver, så ses vi framöver. Ibland räcker inte tiden till helt enkelt..

KRAM o trevlig kväll/Tina

Elisa Day sa...

Klart jag vill vara med och fira! Kram

lottens vita och gröna sa...

hej vännen såååå fint halsband, drar en lott! det där med kommenteringen tror jag att man tänker mer på själv, vi har alla perioder och jag är innte i en superlåååååååååååååååååång nu, orkar inte förmår inte!
må väl goa anci!
varmkram lotten

Loppe sa...

Hurraaaa

Grattis grattis med de 10000

Så klart jeg vil bli med i din lottdragningen - super flot halsband uhm... me like !!

Kram
Take care dear friend

Take your time - we´ll be here

Kiss & hug
Loppe

Katta sa...

Underbart fint halsband! Grattis till de 10000 besökarna!!! Vi är nog många nu som vare sig hinner blogga som vanligt eller kommentera. Kram Katta

Hannis sa...

Jag vill förstås inte missa det här=))
Vilket vackert halsband!

Och du vet hur det är.
Vi hörs när vi hörs, inga måsten.

Kram Hannis

Johanna Stålros sa...

Åhh så klart jag vill vara med att tävla om de fina halsbanden! Grattis till din fina blogg och dina 10000 besöare. Trevlig helg/ Johanna