lördag 3 mars 2012

Snödroppar ! - Snowdrops !

Idag vill jag bara säga en sak - Snödroppar ! Ok, det blir flera ord men allt är bara en stor glädje över våren och beundran över naturen som får dem att komma tillbaka.

Ha en skön dag och njut av VÅREN ! Det här gäller dem som bor på ungefär samma plats på jorden som mig. Jag hoppas att ni andra har det bra ändå :)

/Anci

I just want to say one thing today - Snowdrops (the Swedish name for these lovely flowers) ! Ok, it will be more words but it's all for the joy of Spring and the admiration for nature that let them come back.

Have a wonderful day and enjoy the SPRING ! This is for them that lives at almost the same place on earth like me. I hope that everyone else still have a wonderful day :)

/Anci


13 kommentarer:

Atlantspaning sa...

Finns det någon mer välkommen syn än snödroppar, som visar att vintern är förbi och att våren är i antågande?

Vårkramar från Anne-Marie

Loppe sa...

Så fine

Har du set
sussinghurst.blogspot.com ???

Kram
Loppe

Katta sa...

Ja nu är de här och de är såå välkommna :) Kram Katta

Tina sa...

De där första vårtecknen är helt underbara!

KRAAM

Ölandsvindar sa...

Vi har lite här också men i går åkte vi förbi ett hus där vi först tyckte att det låg kvar snö i trädgården.Det var ingen snö det var snödroppar i tusental!!
Kram
Kerstin

Sussi sa...

Hej Anci!
Du vann en fribiljett till Rum & Trädgård hos mig! Jag hittar inte din mailadress så jag meddelar dig så här via din blogg. Hoppas du får informationen och att vi ses på mässan!
Kram
Sussi

small livingroom sa...

Hello
The Lighthouse
Informative writing, Essays like this are so important to broadening people's horizons, Everyone loves what you guys are up too
Thank you!

Tidsmästarinnan sa...

Snödroppar, wihooo!
Jag samlar vårtecken som en galning, och snödroppar och krokus är ju nästan nummer ett på listan :)
Ha det så gott - kram!
Susanne

Johanna Stålros sa...

Men vilket vårtecken!!!!! Tjohoo. Kramar

Magia da Inês sa...

Amo flores, amo a primavera.
Boa semana!
Beijinhos.
Brasil.
♥ •˚。
°° 。♥。
●/ ♥•˚。˚
/❤
/ \ 。˚。♥

Hannis sa...

Åhhh! Vårtecken på riktigt!
Det gillar jag=))

Kram Hannis

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Bodil Brink Morse sa...

Vad härligt med snödroppar, vilket fint vårtecken.
Här har vi hur mycket snö som helst.
Kram Bodil.