tisdag 31 maj 2011

2 saker - 2 things



Först vill jag bara tala om att jag har försökt att kommentera hos flera av er, men det går ju inte !! Jag blir så besviken när det inte går. Det verkar ha löst sig för en del andra bloggare, men jag kan inte kommentera hos alla jag vill... Något tips vad jag kan göra ??



Det andra är roligare :) Den som har vunnit halsbandet är Katta med den fina och blomstrande bloggen Rost & Rosor http://rostigarosor.blogspot.com/! Grattis !! Jag hör av mig till dig på mailen.



Kramar till alla andra

Anci






First of all I want to tell you that I've tried to write comments at many blogs, but it can't be done !! I get so disappointed when it doesn't work. I think it's ok for some of you now, but not for me. Any good ideas what to do ??



And now to something more fun :) Katta with the wonderful and flourishing blog Rost & Rosor http://rostigarosor.blogspot.com/have won the necklace ! Congratulations ! I will send you a mail about it.



Hugs to everybody else

Anci

6 kommentarer:

Elisa Day sa...

Blogger har bråkar i flera veckor för mig med. Hoppas det ordnar sig för dig också. Var roligt att Katta vann halsbandet. Tycker så mycket om lavendel, men tyvärr så verkar den inte klara sig på stugan. Tur att man kan njuta av din bild istället. Kram

Tina sa...

Du kan logga in anonymt, det gjorde jag.

Må så gott!

Katta sa...

Men tjohooo!! :D Vad glad jag är att jag vann det fina halsbandet, tack snälla fina. Kram Katta

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
grattis till Katta!
är det stäppsalvia på bilden, åååå det gillar jag jättemycket :-) tålig och snäll också.
Kram!
Susanne

Johanna Stålros sa...

Så tråkigt när det krånglar;( Ha det gott. Kram Johanna

Johanna Stålros sa...

Hos mig kunde du kommentera i alla fall- det var kul! Glad för din fina kommentar. Lavendel är underbara! Kram Johanna