tisdag 12 maj 2009

Glädje !
En sak har jag märkt att jag gärna skriver om på bloggen och det är saker som jag blir glad av. Kanske skulle jag också skriva om musik, människor och kläder som gör mig lycklig, men då är det ju ingen inredningsblogg längre och det är det jag vill ha.

I dag har jag sett några burkar i ett skyltfönster som får mig att le. De är glada (om nu burkar kan vara det ?) , har härliga färger och skulle piffa upp mitt kök. Kanske jag skulle köpa några stycken ?

Kram till er alla och tack för era kommentarer !


I've noticed something about my blog and me and it's that I like to write about things that makes me happy. Maybe I should write about music, people and clothes that also makes me glad, but then it isn't the kind of blog I want it to be.

I have seen some boxes in a store window today and they make me smile. They are glad (if boxes can be that ?), have marvellous colors and would smarten up my kitchen. Maybe I will buy some ?

Hugs to everybody and thanks for your comments !

12 kommentarer:

Elisa Day sa...

Jag har några såna där burkar, tycker om dom just för att man blir glad av dom. Kram

Anna sa...

Vilka härliga burkar! Supersöta!

Har en tävling på min blogg där man kan vinna en weekend på Gotland. Deltag gärna om du har lust

Anna sa...

Välkommen tillbaks!

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!

ÅÅÅÅ, här är en till som ÄLSKAR burkar...köpte en senast i söndags...en gammal svart med rosor på!

TACK söta du för din fina kommentar...blir varm i hjärtat!

KRAM
Hanna

Engelska Villan sa...

Jag tycker absolut att du ska köpa minst en sån! De är så himla fina, från Dixie va? Slå nu till imorgon!
Kram Anna

Karna sa...

Mye som gjør en glad på denne årstiden, i går ble det en lang tur i skogen, og det er jo bare så herlig å se hvitveis og høre fuglesang....herlig!

Skogshuset sa...

Burkar ÄLSKAR jag! Säger som du - man blir glad av fina burkar:-) Vad är det för butik du tagit fotot på?! Måste veta så jag kan besöka den butiken nästa gång jag är i "storstan"!

Hemmalycka sa...

Tack själv!
Ja det gick bra med fingret troligen inte brutet el spricka i.
Så det är bara lindat som tur var.
Kram Kram

Gúa sa...

Hej söta varma underbara kvinna! Som alltid ger mig så mycket glada tankar..:) Hoppas du har en aning om hur mycket jag tycker om DIG!
Dina spår, värmer mina dagar. Bara så att du vet..:)

Underbara burkar. Jag gillar också såna och tycker absolut att du ska köpa några..;)
Och när det gäller det kaklade bordet, så kan du ju måla det. Det finns färg för kakel också. Det är ju, iaf. nåt som skulle kunna funka och...bli jättefint, tror jag..:)

Min största varmaste kram till dig min kära, kära vän!
Jag är så GLAD att du finns...

Velvet and Linen sa...

They do seem quite happy :).

xo
Brooke

Elisa Day sa...

Jag gillar också den första med pirattjejen bäst. Dom där ärendena har hängt med i fem respektive tre år. Så vissa dagar blir jag så less och känner att jag inte orkar. Men sen känns det bättre och man tar nya tag. Hoppas det är bra med dig! Kram

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片