tisdag 19 maj 2009

Tider

I helgen var jag inne i sta'n (det är då Stockholm jag menar) och tittade runt lite. Jag råkade hamna på en loppis på Östermalmstorg (åh, en loppis !!), men jag hittade inget jag tyckte om. En idé jag hade var också att besöka butiken "Solgården", men så var det ju det där med tider. Ah, på söndagar var det inte öppet. Så synd ! Jag fick nöja mig med att kika in genom fönstret. Men jag ska försöka igen för jag tror att de har många vackra saker där.

Kram från mig till er

This weekend I was in our city (and then I mean Stockholm) and I looked around. I happen to find a flea market at Östermalmstorg (yes, finally a flea market for me !), but I didn't find anything I liked. I had an idea that I want to go to the shop "Solgården" but then it was that thing called opening-hours. Oh, at Sundays it wasn't open. What a pity ! I had to be satisfied with just looking in the window. I must try again because I think that they have many lovely things there.

A hug from me to you

6 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hej på dig! oh solgården är sååå fint! gick på mamamia mvc precis brevid när jag var gravid och gick alltid in där och bara gapade och njöt!!!

varmkram lottenfousk

Karna sa...

Oj så flott....Vi skulle hatt en gammel låve og innredet slik, det hadde vært noe!

Hemmalycka sa...

Vad sybd att det var stängt, bättre lycka nästa gång.
Trevlig helg
Kram
Åsa

Hanna sa...

Så fina bilder!
Hanna

Loppisliv sa...

Hejsan, ohhh solgården har jag velat besöka i många år men eftersom jag aldrig är i sthm så har det inte blivit av, men i sommar när jag ska dit så jag se om jag hinner inom i den affären. Ser ljuvligt ut ju. Ha det gott. Kram Paula

Skogshuset sa...

Hihi, windowshopping är det bästa!!! Kostar gratis och man kan stå och välja och vraka utan att butiksbiträdet hänger över en!
Ja, spakvällen var verkligen perfekt och jag blev verkligen glad.
Har det kommit mycké turister till storstan ännu?!