söndag 10 maj 2009

Mer - More !


Jag har kommit på att för att göra mig själv ännu mera stressad än jag är, så har jag ett nytt projekt i tankarna. Det finns ett gammalt bord hemma som är kaklat. Bordet är jättefint, men kaklet vill jag byta ut. Ser framför mig ett mörkt bord med vita ojämna (förstår ni ?) kakelplattor. Men min erfarenhet i kakelbranschen är liten, för att inte säga obefintlig. Har någon ett gott råd om vad jag ska tänka på ? Någon med mer erfarenhet.

Idag vill jag ut i solen och jag vill hinna en massa hemma också ! Kanske vore avslappning något för mig ?!

Ha den bästa dagen, alla underbara !

Kram

To do myself even more stressed then I'm, I'm thinking of a new project. It's an old table that I have with tiles. The table is fine, but I wanna change the tiles. I can see a dark table before me with rough white tiles (can you see that ?) I don't have much experience from that area, in a matter of fact none. Does anybody have some good advices to give me ? Someone with more experience.

Today I wanna be in the sun AND I wanna do lots of things at home as well. Maybe I need to relax also ?!

Have the best day, all you wonderful !

xx

8 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Kul projekt, det är klart du ska göra det. Har satt mosaik en gång på en ful köksbänk och det blev jättebra och var jättekul. Tror det är bra om du räknar ut måttet så att det blir att du använder dig av hela plattor så slipper du dela dem. Det kan vara svårt att få det snyggt om man ska dela kakelplattorna dessutom måste du då ha ett speciellt verktyg.
Men har du måttet på bordet så brukar de vara duktiga i kakelbutiken att räkna ut hur mycket du behöver.
Lycka till!
Åsa

Katta sa...

Ha ha, jasså du är med inne i en sån där snurrperiod :) Vet inte hur den här månaden ska sluta men jag känner igen det där med att starta nya projekt mitt i allt ändå. Är tyvärr inget kakelkunnig, la en del mosaik för ett par år sen och det var roligt och inget svårt en kakel vet jag som sagt inget om. Lycka till, kram Katta

Velvet and Linen sa...

Hope you are having a relaxing weekend, Anci.
Your table project sounds like quite a challenge.
I don't have any advice, but I am sure it will be lovely.

xo
Brooke

lottens vita och gröna sa...

hallå anci, är med i samma tankar, stressar runt..måste sätta mig och njuta inte bara sätta i gång här och där...ditt projekt lät härligt iaf, hihi! har ingen erfarenhet av det, googla det brukar funka!

ang loppisar som jag springer på så är det ingen hemlighet, haha!
denna helg var en sån stor föreningsloppis, där är priserna låga..sen är det erkishjälpen och läkarmissionen som tillhör favvisarna!

ha det gott, varmkram lotten

Karna sa...

Kan ikke hjelpe deg der, men du får det helt sikkert til selv! Lykke til!

Lilla Blanka sa...

Hej!

Det låter som ett kul projekt! Jag har också gjort ett sånt en gång. Bra är att använda lite elastisk fog (flexifog) och ev hälla i lite mer "plast" i fogen. (Min man är kakelsättare)

Kram
Mia

Jenny sa...

Spännande! Jag är tyvärr inte till någon hjälp när det gäller kakling. Jag har för dålig koll :( KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室