söndag 10 maj 2009

Mer - More !


Jag har kommit på att för att göra mig själv ännu mera stressad än jag är, så har jag ett nytt projekt i tankarna. Det finns ett gammalt bord hemma som är kaklat. Bordet är jättefint, men kaklet vill jag byta ut. Ser framför mig ett mörkt bord med vita ojämna (förstår ni ?) kakelplattor. Men min erfarenhet i kakelbranschen är liten, för att inte säga obefintlig. Har någon ett gott råd om vad jag ska tänka på ? Någon med mer erfarenhet.

Idag vill jag ut i solen och jag vill hinna en massa hemma också ! Kanske vore avslappning något för mig ?!

Ha den bästa dagen, alla underbara !

Kram

To do myself even more stressed then I'm, I'm thinking of a new project. It's an old table that I have with tiles. The table is fine, but I wanna change the tiles. I can see a dark table before me with rough white tiles (can you see that ?) I don't have much experience from that area, in a matter of fact none. Does anybody have some good advices to give me ? Someone with more experience.

Today I wanna be in the sun AND I wanna do lots of things at home as well. Maybe I need to relax also ?!

Have the best day, all you wonderful !

xx

7 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Kul projekt, det är klart du ska göra det. Har satt mosaik en gång på en ful köksbänk och det blev jättebra och var jättekul. Tror det är bra om du räknar ut måttet så att det blir att du använder dig av hela plattor så slipper du dela dem. Det kan vara svårt att få det snyggt om man ska dela kakelplattorna dessutom måste du då ha ett speciellt verktyg.
Men har du måttet på bordet så brukar de vara duktiga i kakelbutiken att räkna ut hur mycket du behöver.
Lycka till!
Åsa

Katta sa...

Ha ha, jasså du är med inne i en sån där snurrperiod :) Vet inte hur den här månaden ska sluta men jag känner igen det där med att starta nya projekt mitt i allt ändå. Är tyvärr inget kakelkunnig, la en del mosaik för ett par år sen och det var roligt och inget svårt en kakel vet jag som sagt inget om. Lycka till, kram Katta

Velvet and Linen sa...

Hope you are having a relaxing weekend, Anci.
Your table project sounds like quite a challenge.
I don't have any advice, but I am sure it will be lovely.

xo
Brooke

lottens vita och gröna sa...

hallå anci, är med i samma tankar, stressar runt..måste sätta mig och njuta inte bara sätta i gång här och där...ditt projekt lät härligt iaf, hihi! har ingen erfarenhet av det, googla det brukar funka!

ang loppisar som jag springer på så är det ingen hemlighet, haha!
denna helg var en sån stor föreningsloppis, där är priserna låga..sen är det erkishjälpen och läkarmissionen som tillhör favvisarna!

ha det gott, varmkram lotten

Karna sa...

Kan ikke hjelpe deg der, men du får det helt sikkert til selv! Lykke til!

Lilla Blanka sa...

Hej!

Det låter som ett kul projekt! Jag har också gjort ett sånt en gång. Bra är att använda lite elastisk fog (flexifog) och ev hälla i lite mer "plast" i fogen. (Min man är kakelsättare)

Kram
Mia

Jenny sa...

Spännande! Jag är tyvärr inte till någon hjälp när det gäller kakling. Jag har för dålig koll :( KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se