söndag 17 maj 2009

Ordning & Njutning Order & PleasureNågot som jag gillar och kan njuta av är att se ordning på hyllor. Att se tyger prydligt vikta på en hylla eller mina älsklingsböcker stå sida vid sida i ett skåp ger mig lyckokänslor :)
Det är inte bara snyggt utan det går ju att hitta det man vill också. Det finns många böcker att bli inspirerad av t ex böckerna från Pottery Barn. Där har jag hittat många idéer.

Det ser ut att bli en fin vårdag i dag, så ut och njut !!

Something I like and can enjoy is to see things in order on a shelf. To see textiles neatly fold up on a shelf or my favorite books stand side by side in a cabinet gives me feelings of happiness :) It isn't only nice to see, you can find what you want too. You can find inspiration in many books for example the books from Pottery Barn. I have found a lot in them.

It seems to be a nice day of spring today, so get out and enjoy !!

6 kommentarer:

Linneagården sa...

Hej hej!

Visst ska man njuta lite extra då man ordnat med ordning & reda!!

Ha en bra start på nya veckan.
//madelene

Tidsmästarinnan sa...

Hej Anci,
jag håller med dig! Fast tyvärr har vi sällan ordning och reda på så värst många ställen hemma... men vi gjorde i alla fall ett rejält förrådsröj förra helgen och det var så härligt att rensa!

Kram på dig och tusen tack för blomstertipsen!
Susanne

Karin Lindström sa...

Hej!

Jag du har ju kikat in i min garderob, fast jag visade inte alla hyllor *ler* Jag är hopplös på att samla på mig saker, men visst är det roligare om det är lite ordning på allt.

Tack för att du hälsade på hos mig. Jag har inte hunnit in till alla efter bloggträffen. Den här tiden är det ju så mycket att göra, så bloggandet får ligga lite lågt. Men jag kommer gärna tillbaka snart igen!

Ha det så bra!
Karin

lottens vita och gröna sa...

hihi jag är med sån, är skadad från tiden på H&M då jag var en hejjare på att vika snabbt och bara sååå perfekt, i dag brottas jag med att inte behöva ha det så...

varmkram lotten

Karna sa...

Disse bøkene fra PB er bare så flotte, kunne ønske meg en ny stor bok slik som boken HOME fra PB. Må kjøpe inn noen nye interiørbøker nå, må ha litt påfyll...Takk for hilsen, koste meg på 17. mai!

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!
Så glad jag blev av din kommentar hos mig =) Det är ju så jag vill att man ska känna sig när man kikar in hos mig!!

Ha det gott
kram johanna