onsdag 22 juli 2009

Blommor m m - Flowers and more


Är jag knäpp eller ?? Jag känner mig mer uppstressad nu på semestern än jag gör när jag arbetar. Det är så mycket jag BORDE hinna nu, men jag får ju inget gjort. Är jag klok eller bara lat ?
Snart ska jag i alla fall försöka få tag i det material jag behöver för mina projekt, men jag inser att det bästa borde vara att börja med något litet och enkelt där jag har allt hemma. Ska fundera på det....

Lite fler blommor vill ni kanske se ??

Jag önskar er alla en avslappnad och skön dag som är kreativ !!

Kramar

Am I crazy or not ? I feel more stressed now when I'm on vacation then when I'm working. There is so much that I SHOULD be finished with now, but I do nothing. Am I wise or just lazy ?
My plan is to find the things I need for my projects soon, but I can also see that it can be a good idea to start with something simple that I have all the material home for. Shall think about that...

Do you want to see some more flowers ??

I wish you all a relaxed and lovely day that is creative !!

Hugs

8 kommentarer:

Mamma Millan sa...

kanske blir så...myckeyt man vill hinna med när man äntligen är ledig!

Fina gula blommor..har med dessa men vet inte namnet på den...en tendens till att sprida sig har de i alla fall!

morronkramis

Hemmalycka sa...

Det är mycket man vill hinna med och det är lätt att när semestern kommer så står man där med lång lista på en massa måsten. Men vi har slutat med det och bestämt att måstena tar vi efter semestern, hellre då att man får offra kvällar och helger istället när vardagen börjat. Då är man ju oftast väldigt utvilad dessutom. Så mitt tips till dig är: ta det lugnt och gör det du måste efter semestern. På semestern får man vara lat :))
Kram till dig
Åsa

Katta sa...

Tyvärr kan ju faktiskt semestern bli ett stressmoment i livet. Det är ju som du säger så mycket man vill göra, uppleva och hinna då fast man egentligen kanske borde tillåta sig att bara vara lat. Kram Katta

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej så roligt att hitta till din blogg, åh vilken underbar affär du verkas ha varit på i göteborg.
Kram Tess

johanna sa...

Jag håller med dig jag kan oxå bli lite stressad när man väl har semester , det är så mycket man vill hinna med o så många man vill hinna träffa....Hoppas du kan slappna av o njuta .
Stor kram

Elisa Day sa...

Jo vi hade en jordskalv som var 3,1 igår. Förstå gången jag har upplevt något sånt. Buddhan har jag köpt i en liten inredningsaffär i Luleå. Kommer tyvärr inte ihåg namnen på den. Hoppas din semesterstress släppt lite Kram

Sjabbig men chic sa...

Nej, du är inte knäpp! Jag får fullkomligen panik när vi inte bestämt något speciellt på semestern som t ex nu i år. Det är ju så mycket jag vill göra och jag vill resa på så många ställen och så blir det ingenting känns det som. Eller förresten... kanske är du knäpp ändå för många hävdar ju att jag är knäpp.;)

Kram Lisa

CreativeActivity - Sandra sa...

På semestern ska man bara lalla runt i en lalala-värld :-))! Så ta det jättelugnt och gör bara vad du känner för - utan press och stress!