söndag 26 juli 2009

Glömska - Forgetfulness


Jag kan överraska mig själv ibland. Det händer att jag köper fina saker och så lägger jag undan dem på något ställe. När jag sedan hittar dem igen så blir jag glad !! Nästa som att köpa det på nytt... Så kan man också göra. Som t ex den här ramen. Den ska få en mer framträdande roll i framtiden.

Nu ska jag arbeta en vecka igen innan min sista sommarsemestervecka börjar. Det är både för-och nackdelar med att ha semestern uppdelad. Sommaren känns längre, tycker jag, men tiden att vila upp sig på blir ju kortare.

Jag är tillbaka när tid och lust finns. Ha det så bra så länge !!

Sometimes I can surprise myself. I can buy something and then put it away somewhere and forget all about it. When I find it again , it makes me happy !! Almost like buying it once more.... That's a way to do it. For instance this frame. It will have a better place in the future.

Now, it's time to work a week again before my last summervacationweek starts. It's both good and bad when you have shorter parts of vacation. The summer feels longer, I think, but you don't have so much time to relax on.

I'm back when I have the time and the feeling for it. Have a good time until then !

12 kommentarer:

Lina sa...

Men det är ju underbart! Vilken otrolit fin ram!

Jo, första gången man skickar till bloggen får man ett sms med en kod man skriver in på blogger, så kopplas ens blog ihop med mobiltelefonen.

Men det är med Sony Ericssons mobiler som det funkar så (vet inte riktigt hur det fungerar med andra märken, men det ska nog inte vara några problem om man har en nyare modell!)

Kram kram

sinnlighet sa...

Ja visst är det härligt att hitta saker som man hamstrat och sedan har glömt bort. Just nu är jag inne i en 'vita ramar period' och då skall det vara utan motiv. Har sett det någonstans och tyckte det var så himla läckert på en vit rappad vägg!!

Hej från Agneta, hon på Österlen Du vet!

Sjabbig men chic sa...

I fjol delade jag upp min semester och det var riktigt, riktigt bra! Ramen är jättefin så vad bra att du hittade den igen.

Kram Lisa

Hanna sa...

Jätte söt ram.
Hanna

Katta sa...

Så har jag med gjort ibland, särskilt med reapyssel från Panduro. Fin glasburk du hittat i förra inlägget, knappar tror jag blit´r snyggt i den.Kram Katta

Lilla Blanka sa...

Hej!

Hihi, det låter precis som nåt som händer mig ;)

Fin ram!

Kram
Mia

Bodil sa...

Hejsan!

Hoppas du hade en fin helg.
Målade du något?

Vad kul när man glömmer bort och sen hittar det, lite som en skatt.

Ha en skön semester vecka.
Så ses vi igen!

Kram Bodil.

johanna sa...

Känner igen mig det där med att lägga undan saker o sen hitta dem=))) Som julafton varje gång.
Jättefin ram!
kram

Ölandsvindar sa...

Du ska få se! Ju äldre man blir desto fler överraskningar dyker det upp. Som när jag arbetade på bibliotek en gång i tiden och en gammal låntagare sa: Jag tar vad som helst, jag kommer ändå inte ihåg att jag har läst det förut.
Kram
Kerstin

Mamma Millan sa...

hallojsan!!!
söt ram så...
japp, jag är ordentlig glömsk..köper påp mig massor av saker, ibland vet jag inte vad jafg ska göra med dem..passar inte riktigt o ställer undan dem..så hittas de nån annan gång...har många prylar i mina gömmor , som jag kappt minns jag köpt:)

söta burkar nedan..kul att du hitta dem så!

Kram Millan

Stämningsfullt sa...

Vad härligt att ha små skattgömmor där hemma :) Jättfin ram!
Kram!

Hemmalycka sa...

Vilken fin ram, det är väl bara att sätta upp så kan du se den jämt man måste inte ha något i ramen den är vacker som den är.
Hoppas att lusten faller på och du gör ett inlägg snart.
Kram Åsa