torsdag 23 juli 2009

Skrot-Maja - Junk Lady


Tänk vad det går att hitta saker och då menar jag verkligen hitta. Den stora burken på bilden har jag hittat vid en återvinningsstation och jag kunde inte motstå den. Jag tycker att den är så fin nu när jag också har satt på en liten "mössa" på den. Den lilla är ett minne (varav en del redan är borta, sylten med kardemumma) men burken får vara kvar.
Nu är ju frågan vad burkarna ska fyllas med. Sylt blir det inte, rosblad eller lavendel tror jag inte... Kanske knappar, band eller vackra snäckor. Det här känns mer som ett projekt i semestertider :)

Jag är kanske tjatig, men jag vill bara tala om att jag blir överlycklig för era kommentarer ! Jag ler och solen skiner på mig igen. Tack för att ni finns !!

Think about all you can find and then I really mean find. I've found the big pot at a recycling place and I couldn't resist it. I like it even more with it's little "cap" on. The little pot is a memory (a piece is already gone, the jam with cardamom) but the pot I still have.
The question now is what I will fill them with. It will not be jam, I don't think that it will be roseleaf or lavender either.... Maybe buttons, ribbons or beautiful shells from the beach. This feels more of a project for the summer :)

Maybe I'm nagging, but I wanna tell you that I'm overjoyed by your comments ! I'm smiling and the sun shines on me again. Thank you for being here !!

8 kommentarer:

Elisabeth - anyhow.se sa...

Eller sand från en favoritstrand? :)
Ha det SÅ gott!!!

Bodil sa...

Hejsan!

visst är det fint med burkar. Jag sparar syltburkar mm, sen kan man ha knappar, band, snäckor mm i dem eller som jag har gjort i ute rummet ha värmeljus i dem och häng upp dem med ståltråd.

Ha det gott min vän!

Kram Bodil.

Goa sa...

En stor kram till dig också, snälla rara kvinna!...Jag är så glad att du finns! Och största tac i hela världen för alla dina mysiga, varma hälsningar. De sparas på en speciell plats..:)

Bästa helgen önskar jag dig!
Må det goda springa runt dig...alltid!

Goa sa...

Tack, förstås! MEn det visste du nog..:)

Elisa Day sa...

Vilka fynd! Härligt att det känns bättre nu för dig! Kram

Lina sa...

Vilka vackra burkar...

Jag bloggar mest från mobilen! Därför är det så lätt att ta en bild och skicka till bloggen direkt! ;-) Så då kommer det lite fler inlägg.
Snabbt och enkelt, och jag behöver inte sitta och knåpa ihop inläggen untan kan göra det direkt i mobilen, typ som ett mms!

Supersmidigt! fast då är kanske inte bilderna i bästa kvalitét! ;-)

När jag har mer tid eller gör lite större inlägg brukar jag dock göra det från datorn! Men det där med mobilen funkar utmärkt!

Kramis!

Lina sa...

Nu mer har nästan alla mobiler med megapixelkamera bloggfunktion (I alla fall Sony Ericsson som jag har!)
Då knäpper man ett kort, och sen kan man välja att skicka den till blogg eller webplats (istället för mms).

Första gången får man ett meddelande med en kod (det gäller om man har Blogger) så skriver man in koden på blogger och kopplar ihop mobilen till bloggen! Låter krångligare än vad det är.

Så är det bara skicka iväg de bilder man tar med mob tillsammans med ngn text när man känner för det! ;-)

Kram

Lina sa...

Det är faktiskt skitlätt! ;-) Bara man har lyckats koppla ihop mobilen med bloggen. Men det är också lätt då man har blogger (det är nämligen redan inbyggt i sony ericssons nyare mobiler)!

Kramis!