lördag 25 april 2009

Förvaring


Något som jag skulle vilja hitta mer av är vackra, lagom stora, användbara korgar i alla möjliga format. Det finns en hel del saker hemma som jag skulle vilja få bättre ordning på genom att lägga dem i korgar på lämpliga ställen. Jag har några hemma, men de är för små. Det finns många i Brukas sortiment, men jag har inte sett riktigt de jag vill ha. Det är ju inte helt fel att hitta gamla heller, men jag har inte lyckats springa på några än. Ledsen för att bilden är lite mörk, men blogginspirationen kom tidigt på morgonen :)

Ut i solen och njut alla som läser min blogg !! Hoppas att solen skiner på er alla :)

Something I wanna find more of is beautiful, just in the right size, useful baskets in all different sizes. I have many things here at home that I wanna get in order by putting them in baskets at suitable places. I have some, but they are too small. There is many in Brukas selection, but they don't seems to have the ones I'm looking for. It isn't wrong at all to find old ones, but they haven't came in my way yet. I'm sorry that the picture is a little dark, but my inspiration came early in the morning :)

And now, go out in the sun everyone and enjoy !! I hope that the sun shines on you all :)

5 kommentarer:

Randi sa...

Tack för din kommentar - du undrar vad det är på min bild...*ler*... det är bara en frökapsel.
Önskar dig en skön helg!

Hemmalycka sa...

Hej, kul att du vill vara med i min tävling.
Korgar kan man ha till mycket, bra förvaring. Men jag förstår tanken att du vet hur du vill att de ska se ut, så det är bara att leta vidare. Förr el senare kommer du att hitta dem.
Härlig bild med Bouganvillasen, underbara.
Kram Åsa

Ullis/Leva på landet sa...

Gjorde värsta fyndet idag och hittade en stor vit korg som jag kan ha mina filtar i. Inte var den dyr heller tycker jag.

Kramar Ullis

Velvet and Linen sa...

I use baskets all over my home.
I love old baskets and try to find as many as I can to have in the shop.
Have a wonderful day, Anci.
xo

Brooke

Skogshuset sa...

Hej! IKEA har ju en uppsjö av olika fina korgar och vi har släpat hem några till Skogshuset. I dom har vi ved, tidningar och magasin, värmeljus, servetter etc. Vackert och praktiskt!