lördag 4 april 2009

Vår-Spring


Nu är våren verkligen här ! I dag satt jag ute på trappan och drack te för första gången i år. Underbart !
I dag vill jag ge bort några blommor (önskar att jag kunde göra det på riktigt). Tack ni som kommenterar på min blogg. I morse tvivlade jag verkligen på om det här med bloggande är något för mig. Det är ju så roligt, men... Inte kan jag heller. Efter de underbara kommentarerna jag har fått i dag, känns det mycket bättre. Visst vill jag fortsätta och nu har jag t om fått nya idéer. Ja !!

The spring is really here ! I sat outside today and drank a cup of tea. It was the first time I did that this year. It's wonderful !
Today I wanna give away some flowers (I wish I could in real life). I wanna thank all you who leaves comments on my blog. This morning I had my doubts about writing in my blog. It's funny, but... That's nothing for me. But after reading the lovely comments that you have left here, it feels much better. Of course I wanna continue and I have also got new ideas. Yes !!

6 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vilka härliga bilder! Bra att du fortsätter att blogga! Kram

Skatan sa...

Klart DU kan!! Heja hälsar jag :)

Kram från Okänd Skata

Anonym sa...

Hej igen!
Längtar varje dag efter dina tankvärda funderingar, blogga på!!!!!
Easy country låter något för mig,lat som jag är.
Har idag köpt en meter gräsmatta att fylla i några hål i den befintliga grönskan. Plus att jag ryckt upp ett par tovor Bellis uppe på en bergstopp, att plantera vid vattentanken, i hopp om att de vill föröka sig under vår bortovaro över sommaren.
Kramar Ampan

Anonym sa...

Rättelse: tänkvärda, skall det vara.
Så,det så.. Ampan

Hemmalycka sa...

Klart du ska fortsätta, finns massor du kan skriva om :-)
Lycka Till!
Åsa

Millas hem sa...

Hej!

Fina bilder!
Hoppas att vi får mycket sol idag också!

Camilla