tisdag 21 april 2009

Längtan !


I dag känner jag en stor längtan. Jag vet inte riktigt till vad, men den känns i mig. Något som jag vet är i alla fall att jag önskar att det ska bli varmare snart. Bilden som jag har lånat från Himla är så vacker, tycker jag. Den har både sommarkänsla och den får mig att tänka på Gotland. Dit längtar jag !!


Awarden som jag fick häromdagen glömde jag skriva lite om. Jag vill ge den till alla fina, inspirerande och underbara bloggar som jag besöker varje dag. Ingen nämnd och ingen glömd :)


I miss something very much (I think of using the word yearning, is that the right word ?). I don't really know for what, but I feel it inside me. Something I know is that I wish it will be warmer soon. I have borrowed the picture från Himla and it's so beautiful. It have a summerfeeling and when I see it I'm thinking of Gotland. I longing to go there !!


The award I got the other day, I want to mention something about it. I want to give it to all the wonderful, nice and lovely blogs that I visit every day. You are the best !!

5 kommentarer:

Skogshuset sa...

Härlig somrig bild! Vad har du för anknytning till Gotland? Min man är därifrån...

Anonym sa...

Hej!
Kul att du vill vara med i min utlottnoing!
Härlig sommarbild!
Jag ser att du också har varit till Indien. Höll du dig fri från magsjuka? Känner nämligen ingen som klarat sig!
Hulda

Jenny sa...

Jag känner igen känslan! Helt underbar bild!! KRAMKRAM


Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Skogshuset sa...

Ja, visst är det en underbar ö! Måste lägga upp lite bilder någongång från vårt bröllop som vi hade i Wisby förra året!

mylovelygrandma sa...

Hejsan! håller med dig, de är en härlig sommarbild! Vad fint ditt skåp med tyget i dörrarna ser ut! roligt att kunna byta tyg när man vill variera! Ha en fin dag! Kram från mig!